BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSivasspor, Trabzon'u devirdi----

Sivasspor, Trabzon'u devirdi

Sivasspor, Trabzon'u devirdi
17 Nisan 2013 - 21:13 www.finansgundem.com

Trabzonspor'u 2-1 mağlup etti. Bordo mavililer Avrupa'ya tutunmalarını sağlayan tek golü son dakikada serbest atıştan buldu

Evsahibi ekipte Aatıf Chahechouhe harika bir performans ortaya koyarken karşılaşmayı 1 gol, 1 asistle tamamladı. Diğer golün altında ise Erman Kılıç'ın imzası vardı. Trabzonspor'un son dakikada gelen golünü ise haftalardır forma giymeyen Sapara serbest atıştan kaydetti.
Trabzonspor'un serbest atıştan bulduğu gol öncesi hakem Hüseyin Göçek'in verdiği faul kararına evsahibi ekip uzun süre itiraz etti. Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Rıza Çalımbay itirazlarını uzun süre sürdürünce Göçek tarafından tribüne gönderildi.
Karşılaşmadan önemli dakikalar;
- Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, gol sonrası uzun süre itirazlarını sürdürdü ve hakem tarafından tribüne gönderildi.
- Uzatmanın son dakikasında Sapara, serbest atıştan harika bir gole imza atarak farkı bire indirdi: 2-1
- Aatıf soldan topu harika getirdi ve Erman'a verdi. Erman golü yaptı: 2-0
- İkinci yarı Sivasspor'un vuruşu ile başladı.
- 44. dakikada Aatif Chahechouhe'nin attığı golle Sivasspor 1-0 öne geçti
- Mücadele Trabzonspor'un vuruşu ile başladı..
STAT: Sivas 4 Eylül
HAKEM: Hüseyin Göçek
SİVASSPOR: Borjan, Ziya, Ümit, Navratil, Uğur, Erman, Hakan, Kadir, Grosicki, Aatif Chahechouhe, Enaramo
TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Cech, Soner, Zokora, Colman, Volkan, Olcan, Henrique
MAÇTAN NOTLAR
Ziraat Türkiye Kupası yarı finali ilk maçında 4 Eylül Stadı'nda karşı karşıya gelen Sivasspor ile Trabzonspor maçını takip etmek üzere 60 gazeteci akreditasyon yaptırdı. Babası Bektaş Çalımbay'ın rahatsızlığı nedeni ile takımın yaptığı son çalışmaya katılamayan ve İstanbul'a giden Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bugün kente dönerek yarı final maçında takımın başında sahaya çıktı.
Trabzonspor'da Teknik Direktör Tolunay Kafkas kalede Tolga Zengin'e şans verirken, Onur'u ise yedek soyundurdu. Halil Altıntop, Alanzinho ve Olcan da yedekler arasında yer aldı. Bordo mavililerde Henrigue, Soner, Colman, Volkan, Adrian ve Marek Cech ilk onbirde sahaya çıkan oyuncular arasında yer aldı.
Geçen hafta Orduspor maçında başında açılma olan ve dikiş atılan Giray Kaçar, başında özel bir bandaj ile maça başladı. Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, ideal onbirini sahaya sürdü. Savunmada Navratil ve Ümit, görev alırken, orta alan Kadir ve Hakan'a, kanatlar ise Aatif ve Gorisicki'ye teslim edildi. Forvette ise Erman ve Eneramo görev aldı.
Karşılaşmanın başlama saatinde stadyumda sıcaklık 5 derece olarak ölçüldü. Trabzonspor taraftarları kendileri için ayrılan 800 kişilik tribünü doldurarak takımlarına destek verdi. Sivasspor'u ise yaklaşık 8 bin dolayında taraftar desteklerken, tribünlerdeki boşluklar dikkat çekti. Karşılaşma öncesinde bordo- mavili takımın taraftarlarının bulunduğu tribünlerde kavga çıktı. Polisle tartışan taraftarların bir kısmının stat koltuklarını sökerek attıkları görüldü. Yaşanan tartışma sırasında hafif yaralanan iki taraftara ambulansta müdahale edildi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)