BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞişli'ye açılacak otele büyük başvuru----

Şişli'ye açılacak otele büyük başvuru

Şişli'ye açılacak otele büyük başvuru
31 Aralık 2013 - 07:29 www.finansgundem.com

200 personel alacak Marriott Şişli’ye 13 bin kişi başvuru yaptı. Otel yönetimi bu duruma şaşırdı

Mart’ta açılacak olan Marriott Hotel Şişli’nin 200 kişilik iş ilanına 13 binin üzerinde başvuru geldi. Bu rakam, 3 bin 900 oteli olan Marriott International’ın tarihine rekor olarak geçti.
Vatan'ın haberine göre, Mart ayında açılması planlanan İstanbul Marriott Hotel Şişli, 200 kişilik kadro için gelen 13 binin üzerinde ile 3 bin 900 oteli olan Marriott International zincirinde rekora imza attı. Otel, bu rakamla 15 milyar dolar cirolu Marriott International’ın açılış sürecinde bulunan otelleri arasında rekor kırdı. İş başvurularının en çok yoğunlaştığı alan ise mutfak ve ön büro departmanları oldu.
İstanbul Marriott Hotel Şişli Genel Müdürü Thomas Eder, başvuruların değerlendirilmesinin haftalar sürdüğünü belirterek, “Bizim felsefemiz çalışanlarımızla fark yaratmak. Değerlendirmelerimizi bu çerçevede yaptık. Otel açıldıktan, işler oturduktan sonra 30-40 kişiyi daha alacağız” dedi.

Helikopterle alacak

260 odalı İstanbul Marriott Şişli’nin zincire bağlı Türkiye’deki 10’uncu otel olarak hizmet vereceğini kaydeden Eder; sadakat programları, limuzinden helikopter servisine kadar sunacakları birçok hizmetle İstanbul’daki diğer otellerden ayrışacaklarını anlattı. Eder, “Hedefimiz dünyanın her yerinden gelen iş insanlarını ve turistleri ağırlamak. İstanbul’da çok merkezi bir yerdeyiz. Bulunduğumuz lokasyon alışveriş merkezleri ve restoranlara yürüme mesafesinde. Metro durağı çok yakınımızda. 35’inci katta helikopter pistimiz var. Dileyen müşterilerimize helikopter hizmeti vereceğiz. En büyük avantajımız ise Marriot Ailesi’nin işin başında olması. Amacımız yıllık 10 binlerce insanın gireceği bir otele olmak” diye konuştu.
İlk yıl yüzde 60 doluluk oranı hedeflediklerini de sözlerine ekleyen Eder, fiyatlarının ise Taksim bölgesindeki otellerle aynı seviyede olacağını vurguladı.

Yeni zincirler yolda

Thomas Eder, Marriott International bünyesinde 18 marka bulunduğunu belirterek, yeni markaların Türkiye’ye gelebileceğini söyledi. Eder, şöyle devam etti: “Türkiye’de özellikle Anadolu’da potansiyel yüksek. Grubun Türkiye’de büyüme planları var. Önümüzdeki 3-5 yıl içide sadece İstanbul’da 5 civarında otel açarız diye öngörümüz var. Autograph Collection ve AC otellerimiz önümüzdeki dönemde gelebilir.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)