BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞırnak'tan acı haber: 1 polis şehit düştü----

Şırnak'tan acı haber: 1 polis şehit düştü

Şırnak'tan acı haber: 1 polis şehit düştü
22 Aralık 2015 - 21:11 www.finansgundem.com

PKK ve gençlik yapılanmasını Güneydoğu'daki bazı ilçelerden temizlemeye yönelik büyük operasyon devam ederken, bu akşam Şırnak'tan acı bir haber geldi

Güneydoğu'da yerleşim birimlerinden terör örgütünün temizlenmesine yönelik operasyonlar sürüyor. Operasyonlar, Ankara'da ilgili birimlerde yakından izleniyor.

Cizre, Silopi, Sur ve benzeri ilçelerde, PKK'nın gençlik yapılanmasının önemli ölçüde çökertilmesi, halkın terör örgütüne destek vermemesi üzerine; PKK - KCK yapılarının yeni eylemlere yönelme hazırlığına girdiği değerlendirmeleri yapılıyor.

Milliyet'te yer alan habere göre; bugün teröristlerin Şırnak il merkezinde bazı kamu kurumlarına saldırıda bulunacağı istihbaratı alındı. Bunun üzerine tedbir almak için harekete geçen bir polis aracına, teröristler tarafından roketli saldırıda bulunuldu.  Araçtaki bir polisin şehit düştüğü, iki polisin ise yaralandığı öğrenildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)