BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSınırlarını açan Çin'e diğer ülkelerden kısıtlama----

Sınırlarını açan Çin'e diğer ülkelerden kısıtlama

Sınırlarını açan Çin'e diğer ülkelerden kısıtlama
28 Aralık 2022 - 08:05 www.finansgundem.com

Çin, Sıfır-Kovid politikasından vazgeçmesiyle ocak ayı başlarında sınırları yeniden açmaya hazırlanırken, dünyanın dört bir yanındaki ülkeler Çin'den gelen yolcuları test etmek veya kısıtlamak için önlemler uyguluyor veya düşünüyor.


ABD'li bir yetkililere göre, ABD enfeksiyonların yeniden yayılma riskine ilişkin artan endişeler nedeniyle Çin'den seyahat eden insanlar için yeni koronavirüs önlemlerini düşünüyor. Pekin'in 8 Ocak'tan itibaren gelen yolcuları artık karantinaya tabi tutmayacağını açıklamasının ardından Japonya, varışta negatif bir Kovid-19 testi yapılmasını gerektiren adımları duyurmak için dün hızla harekete geçti.

Bloomberg'te yer alan haberde, Çin, Sıfır-Kovid kurallarından hoşnutsuzluk karşısında katı pandemik önlemlerini hızla kaldırıyor ve ülke genelinde salgında artış gözlemleniyor. Güvenilir resmi rakamlar olmadan enfeksiyonların gerçek ölçeğine ilişkin belirsizlik, virüsün hızlı yayılmasının yeni varyantların ortaya çıkmasına neden olabileceği endişesini artırıyor.

ABD'li yetkililer, hükümetin virüsün yayılması hakkında bildirdiği verilerin şeffaflığı hakkında sorular sorduğunu söyledi. Bu haftanın başlarında, Japonya Başbakanı Fumio Kishida ülkeden gelen bilgilerde "büyük farklılıklar" olduğunu söyleyerek endişeleri arttırdı.

Çin'de Koronavirüs nedeniyle hastaneler aşırı yoğunluk oluştu

 

Kısıtlamaları gevşeten Çin'den yeni adım

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)