BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSinan Oğan'dan cemaat açıklaması!----

Sinan Oğan'dan cemaat açıklaması!

Sinan Oğan'dan cemaat açıklaması!
09 Mart 2016 - 14:04 www.finansgundem.com

Sinan Oğan, kendisinin, geçmişte de günümüzde de cemaatle ilişkisinin ve görüşmesinin olmadığını açıkladı

Eski MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, "2011 seçimleri öncesinde kaset komploları ile şüphelerimiz kayboldu ve cemaatin MHP üzerinde ameliyat yapmaya çalıştığını kesin olarak anladık" dedi.

MHP'nin olası olağanüstü kurultayında genel başkanlığa aday olacağını açıklayan Eski MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, Paralel Devlet Yapılanması'nın partisine yönelik sızma girişimlerine ilişkin soruları yanıtladı.

Bu konuda hem partisini hem de AK Parti’yi uyarmaya çalıştıklarını ancak kendilerini dinletemediklerini ifade eden Oğan, şunları söyledi:

"Cemaatin MHP’ye sızma girişimleri olduğundan ilk defa 2007 seçimleri öncesinde milletvekili adaylarının belirlenmesi sürecinde şüphelendik. Cemaate yakın olduğunu bildiğimiz bir kısım insanın, belirli bazı kişilerin MHP’de milletvekili olabilmesi için yerelde ve Genel Merkezde yoğun kulis faaliyetlerini yürüttüklerini gördük. 2011 seçimleri öncesinde ise kaset komploları ile şüphelerimiz kayboldu ve cemaatin MHP üzerinde ameliyat yapmaya çalıştığını kesin olarak anladık. 2011’de milletvekili olduktan sonra gerek medya gerekse TBMM kürsüsünden cemaatin Türk devleti için ciddi bir tehdit olduğunu, bu yapı ile mücadele edilmesi gerektiğini sık sık vurguladım."

"CEMAATÇİ DEĞİLİM"

Sinan Oğan, kendisinin, geçmişte de günümüzde de cemaatle ilişkisinin ve görüşmesinin olmadığını, geçmişte cemaati devlet için bir tehdit olarak gördüğünü belirterek, "cemaatçi olduğuna yönelik iddiaları" reddetti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bozkurt09 Mart 2016 18:26

    Ülkücü hiçbir zaman cemaatci olmamıştır. Sana güveniyoruz koçum yürü dahada ileri yürü.

  • Huseyin09 Mart 2016 18:07

    Ne Cemaatmis be Akpye kumpas kurmuş Chpyi ele geçirmiş Fenerbahçeye kumpas kurmuş şimdide Mhpyi ele geçirmeye çalışıyor ya harbiden bu millete ne oluyor ya

  • ALPTUĞ09 Mart 2016 17:35

    Herkes kolkola güle oynaya kardeşçe kongreye kimse kimseyi kırmasın kırıcı konuşmasın kıcaklaşma zamanı kırgınlıkların unutulması zamanı hainleri ve düşmanları güldürmeme zamanı haydi TÜRK milliyetçileri kolkola ÜLKÜMÜZ ZAFERLE TACLANSIN.

  • hasan tosun09 Mart 2016 16:22

    ne istedide vermedik diyenler oldu acaba devleti kime peşkeş çekiyordunuzda ne olduda yollar ayrıldı,allah bizi korumuş,yoksa daha vahim olacaktı.

  • ali tutar09 Mart 2016 16:20

    asıl cemaatcı bahçelidir. 10 genel başkan yardımcılarına kumpası kurduran da bahçeli. cemmat ile birlikte aynı yerden emir alıyorlar.

  • tarık09 Mart 2016 14:39

    Sinan Oğan,havanı alırsın,boş boş konuşma.Bahçeli başkan.

  • Ozoz09 Mart 2016 14:26

    Eeee artık reis destek atar sana!