BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞimşek'ten rekortmenlere teşekkür----

Şimşek'ten rekortmenlere teşekkür

Şimşek'ten rekortmenlere teşekkür
08 Haziran 2014 - 12:52 www.finansgundem.com

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 2013 yılı Kurumlar Vergisi rekortmenlerine teşekkür etti

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “2013 yılında elde ettikleri kurum kazançlarını beyan edip vergisini ödeyen ve Türkiye Geneli Kurumlar Vergisi beyanlarına göre sıralamada ilk 100’de yer alan kurumlarımız başta olmak üzere tüm kurumlar vergisi mükelleflerimizi canı gönülden kutlar, şükranlarımı sunarım” dedi. 
Bakan Şimşek, 2013 yılı vergi rekortmenleri için teşekkür mesajı yayınladı. Mesajında, Türkiye’nin kalkınması ve ekonomik olarak büyümesinin temel unsurlarından birisinin de sağlıklı ve devamlılık gösteren vergi gelirleri ile olacağını vurgulayan Bakan Şimşek, “Bu bağlamda, otomotivden beyaz eşyaya, turizmden finansal sektöre kadar bir çok alanda faaliyet gösteren ve sayıları 600 bini aşan kurumlar vergisi mükellefimiz, ekonomimizin can damarlarından biri olma vasfını ve vergi gelirlerimizin önemli bir kısmını sağlama fonksiyonunu 2013 yılında da devam ettirmiştir ifadelerine yer verdi. 
Katma değer ile ekonominin itici gücü haline gelen kurumlar sayesinde ekonominin büyümeye devam ettiğini ifade eden Bakan Şimşek, “2013 yılında elde ettikleri kurum kazançlarını beyan edip vergisini ödeyen ve Türkiye Geneli Kurumlar Vergisi beyanlarına göre sıralamada ilk 100’de yer alan kurumlarımız başta olmak üzere tüm Kurumlar Vergisi mükelleflerimizi canı gönülden kutlar, şükranlarımı sunarım” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)