BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞimşek'ten CHP'nin projesine tepki!----

Şimşek'ten CHP'nin projesine tepki!

Şimşek'ten CHP'nin projesine tepki!
21 Mayıs 2015 - 12:37 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün açıkladığı projeyi Maliye Bakanı Mehmet Şimşek twitter'dan eleştirdi

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün açıkladığı ''Merkez Türkiye Projesi''yle ilgili düşüncelerini Twitter'dan paylaştı.

Kılıçdaroğlu, yeni vizyon projesini açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün ''yüzyılın projesi'' olarak tanımladığı yeni projesini tanıttı. Kılıçdaroğlu, özel bir yasayla Anadolu'da yeni mega kent kurulacağını açıkladı. ''Merkez Türkiye Projesi'' adı verilen projeye göre, 20 yılda 200 milyar dolarlık yatırım hedefleniyor. Proje ile 2 milyon 200 bin kişiye iş imkanı sağlanacak.

''CHP ZİHNİYETİ 2007'DE ENGEL OLMASAYDI...''

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, projeye ilişkin düşüncelerini Twitter'dan yazdı: ''Liman özelleştirmelerini engelleyen - İstanbul 3. havalimanı ve 3. köprü karşıtı - ulus devletçi CHP zihniyetinin megakent projesi?!? CHP zihniyeti 2007'de engel olmasaydı bugün İzmir limanı Çin ve Asya'nın Avrupa pazarına giriş üssü olmuştu! Çin'li firma Yunanistan'a gitti.
 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş21 Mayıs 2015 13:35

    Biri diyorki ben yapacam, benim ülkemin vatandaşları yapacak, diğeri diyorki bak gördün mü Çinli'ye peşkeş çekemedik gitti Yunanistan'a yaptı. Çinliye bu millet niye muhtaç önce bunu sorması lazım kendisine..