BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakŞimdi de binalarını satıyor----

Şimdi de binalarını satıyor

Şimdi de binalarını satıyor
31 Ocak 2013 - 08:57 www.finansgundem.com

Dünya medya ve eğlence devi ABD’li Time Warner New York’un simgeleri haline gelen binalarını satmayı planlıyor

Konuya yakın kaynakların Reuters haber ajansına özel verdiği bilgilere göre Time Warner şirketi New York’taki binalarını satmayı planlıyor. Şirket emlak şirketlerine binaların değerlerini hesaplamasını istediği bile söyleniyor.
Şirket binalarına yönelik planları arasında Manhattan’daki gökdeleni satmak ya da uzun süreli kiralamak, New York’taki bütün çalışanlarını bir araya toplayıp boş binaları satmak olduğu belirtildi. Time Warner’ın binalarını satış nedeni ise henüz bilinmiyor.
Time Warner’ın şu anda New York’un metropolitan alanında 15 binası bulunuyor. Bunlardan 10 tanesi ise Manhattan’da. Time Warner Center olarak bilinen ana binan iki kule ve oturma amaçlı yapılan apartmanları, Mandarin Oriental Hotel ve alışveriş merkeziyle Manhattan’ın en bilinen yapılarından biri.
Toplamda 47 milyar dolar büyüklüğünde olan şirket, Warner Brothers film stüdyoları, CNN, HBO gibi kanallar ve Turner Broadcasting ve Time gibi yayınların sahibi.
Şubat ayında bilanço açıklayacak olan Time Warner’ın, gelirlerini bir yıl öncesine göre artırarak 8,24 milyar dolara çıkarması bekleniyor. Time Warner hisseleri 2012’den bu yana yüzde 37 arttı.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)