BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞili’de aç kalan akbabalar evcil köpeklere üşüştü ----

Şili’de aç kalan akbabalar evcil köpeklere üşüştü

Şili’de aç kalan akbabalar evcil köpeklere üşüştü
23 Nisan 2020 - 12:03 www.finansgundem.com

Dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını nedeniyle sosyal izolasyon uygulanan Şili’de, aç kalan akbabalar bir evin içinde olan köpeği gözüne kestirdi. Evin balkonuna konan ve uzun süre köpeği avlamaya çalışan akbaba ev sahibi tarafından görüntülendi.

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle sosyal izolasyon uygulanan Şili’nin başkenti olan Santiago’daki Las Condes kentinde, aç kalan 2 akbaba , Gabriela Leonardi adlı kişinin evinin balkonuna kondu. Üç Fransız kanişi sahibi olan Leonardi , akbabaların camekan ardından köpeklerine ulaşmaya çalıştığı anları cep telefonu ile an be an kayda aldı.

Korona virüs tanısı bir damla kanla bir dakikaya inebilir

KÖPEKLERİN KORKU ANLARI KAMERADA

Görüntülerde , akbabaları farkeden köpekler panikleyerek havlamaya başlarken , akbabalardan birinin kendisine havlayan köpeğe ulaşmak için pencereyi gagalamaya başladığı görülüyor. Kuşların zararsız olduğuna ve sadece evcil hayvanlarıyla oynamak istediğine inanan ve onlar için balkonuna su bırakan Leonardi , ‘Akbabalar şu anda buraya çok fazla geliyor ama özellikle sosyal izolasyondan beri kesinlikle daha sık geleceklerdir"dedi. Öte yandan korona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle karantinaya alınan bazı ülkelerin kentlerinde ıssızlaşan sokaklara vahşi hayvan ve kuşların çıktığı görülüyor.

Kendine yeten, dünyaya yardım eden ayakta kalacak

İtalya maskeyi kesinlikle çıkarmayacak

Salgın kısıtlamalarına destek azalıyor

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)