BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSilahlı otelci tutuklandı----

Silahlı otelci tutuklandı

Silahlı otelci tutuklandı
10 Temmuz 2013 - 07:50 www.finansgundem.com

Beyoğlu'nda havaya ateş eden otelci mahkeme tarafından tutuklandı

Beyoğlu’nda göstericilerle tartışan ve belindeki tabancayı çıkararak havaya 3 el ateş eden A.S., “halkta korku, kaygı, panik yaratacak şekilde meskûn mahalde ateş etmek ve 6136 sayılı kanuna muhalefet”ten tutuklandı.
A.S., poliste verdiği ifadesinde “Bize ‘Siz Ak Parti tarafındasınız’ diye bağırarak, saldırıp molotof atacaklarını söylediler. Onları korkutmak için havaya ateş açtım” dedi. Daha önceden özel güvenlik işinde çalışan otel işletmecisi A.S. silahın bir süre önce vefat eden amcasına ait olduğunu söylediği belirtildi. Olayla ilgili olarak polis görgü tanıklarının bilgisine de başvurdu.
 Bir görgü tanığının, saat 21.45 sıralarında İmam Adnan Sokak’ta olduğunu, grupla A.S. arasında tartışma yaşandığına şahit olduğu ve ardından A.S.’nin sağ eliyle tabancasını çıkararak 3 el ateş ettiğini ve kaçtığını söylediği belirtildi. İşlemleri tamamlanmasının ardından Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne sevk edilen A.S. “Halkta korku, kaygı, panik yaratacak şekilde meskûn mahalde ateş etmek ve 6136 sayılı kanuna muhalefet” suçlarından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi. A.S., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)