BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporŞike Davası'nda flaş gelişme----

Şike Davası'nda flaş gelişme

Şike Davası'nda flaş gelişme
13 Kasım 2013 - 11:06 www.finansgundem.com

Yargıtay'ın, eksikliklerin giderilmesi için iade ettiği "Futbolda Şike Davası" dosyasında önemli gelişmeler yaşanıyor

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu 93 sanık hakkında İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nce verilen kararı inceleyen Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin bir süre önce "Usul eksikliği var" diyerek geri gönderilen dosyanın İstanbul 16.Ağır Ceza Mahkemesi tarafından eksiklerinin giderilerek bugün sabah saatlerinde tekrar Yargıtay'a gönderildiği iddia edildi.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nce, 2 Temmuz 2012 'de, aralarında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da olduğu 48 sanığın, ''çıkar amaçlı suç örgütü kurmak'', ''örgüte üye olmak'', ''şike'', ''teşvik'', ''tehdit'' ve ''rüşvet vermek-almak'' gibi suçlardan 5 ay ila 4 yıl 7 ay arasında değişen hapisle cezalandırılmasına karar verilen ''Futbolda Şike'' davası dosyasının temyiz için gönderildiği Yargıtay 5. Ceza Dairesi, dosyayı usül eksikliği nedeniyle, geçtiğimiz günlerde mahkemeye geri yollamıştı.

DOSYAYA BAKAN İSİM DE DEĞİŞTİ
Şike dosyasında son günlerde önemli değişiklikler oldu. Yargıtay 5. Daire Başkanı değişti. Daha önce Ahmet Ceylani Tuğrul'un yaptığı hakimliğe yeni bir isim, Bahri Demirel seçildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)