BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSicilya Boğazı'nda 3 denizaltı volkanı keşfedildi----

Sicilya Boğazı'nda 3 denizaltı volkanı keşfedildi

Sicilya Boğazı'nda 3 denizaltı volkanı keşfedildi
09 Ağustos 2023 - 16:01 www.finansgundem.com

İtalyan bilim insanları, uluslararası bir ekibin ortak çalışması sonucunda Sicilya Boğazı’nda 3 yeni denizaltı volkanı bulunduğunu açıkladı.

İtalya Ulusal Oşinografi ve Deneysel Jeofizik Enstitüsü, dün yaptığı açıklamada Sicilya Kanalı'nda üç büyük denizaltı yanardağı ve bir gemi enkazı keşfedildiğini duyurdu.

Enstitü tarafından yapılan açıklamada “Yeni volkanlar, en az 6 kilometre genişliğinde ve çevredeki deniz yatağının 150 metre üzerinde yükseliyor. Ulusal Oşinografi ve Deneysel Jeofizik Enstitüsü tarafından Mazara del Vallo ve Sciacca arasındaki deniz alanında keşfedilen bir dizi diğer volkanik koni arasındalar.

Batık gemi, keşif sırasında yapılan deniz yatağı haritalaması sayesinde keşfedildi ve konumu İtalyan denizcilik yetkililerine bildirildi. Volkanik Linosa adası ile Sicilya'nın yaklaşık ortasında bulunan gemi 100 metre uzunluğunda ve 17 metre genişliğinde, 110 metre derinliktedir” ifadeleri kullanıldı.

Ormanlarda yeni dev virüsler keşfedildi: Uzaylı yaşam formuna benziyor!

 

Endonezya'da korkutan kovid varyantı keşfi

 

Yaşlanmayı tersine çevirecek keşif

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)