BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSıcakların ardından yağış geliyor----

Sıcakların ardından yağış geliyor

Sıcakların ardından yağış geliyor
08 Haziran 2020 - 15:28 www.finansgundem.com

İstanbul'da lodosun etkisi ile artan sıcaklıklar çarşamba günü 30 dereceye kadar çıkacak. Çarşambadan itibaren de başta İstanbul olmak üzere yurdun büyük bir bölümü yağışlı hava dalgasının altına girecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün tarafından paylaşılan son tahminlere göre, yurt genelinde sıcaklıklar mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üzerinde seyredecek.

Sıcaklıkların artması ile birlikte bazı bölgelerde ani ve kısa süreli yerel yağmurlar görülebilir. Özellikle öğleden sonrası Kastamonu, Giresun, Gümüşhane bölgelerinde yerel yağmurlar bekleniyor. 

İSTANBUL'DA 30 DERECENİN ARDI YAĞMUR

Marmara Bölgesi'nde esen lodos özellikle İstanbul'da perşembe gününe kadar etkili olacak. İstanbul'da sıcaklığı çarşamba günü 30 derece olması beklenirken, perşembe günü Marmara Bölgesi yeni bir yağışlı hava dalgası altına girecek.

Öte yandan İzmir de çarşamba günü 30 ila 32 derece sıcaklık yaşayacak. Ardından da yağışlı havanın etkisi altına girecek. 

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerin parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Kastamonu çevreleri ile Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize'nin iç kesimleri, Kayseri'nin doğusu, Adana ve K. Maraş'ın kuzeyi, Sivas'ın güneyi ile Malatya'nın batı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağış alacak yerlerde de 1 ila 3 derece arasında sıcaklık azalışı bekleniyor. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)