BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSıcaklar kavuracak----

Sıcaklar kavuracak

Sıcaklar kavuracak
03 Mayıs 2013 - 11:10 www.finansgundem.com

Sıcaklıklar artarak devam edecek

Bu hafta içerisinde ölçülen en yüksek hava sıcaklığı Hatay’da 37, Adana ve Antalya’da 36, Aydın’da 35, Manisa’da 34, İzmir’de 32, İstanbul’da 29 Ankara’da 28 derece olduğu belirtildi. Bu hafta sonunda da bütün bölgelerde havanın genellikle az bulutlu ve açık, İç bölgelerde öğle saatlerinde parçalı ve çok bulutlu, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Akdeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinde ise kısa süreli ve yerel sağanak geçişlerin olacağı belirtildi.
Yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin güney ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güney ve doğusu ile Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Batı Karadeniz kıyıları ile Marmara'nın doğusunda yer yer sis hadisesi bekleniyor.
Ülke genelinde mevsim normallerinin 5 ila 8 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.
Hava sıcaklığının, önümüzdeki hafta başından itibaren doğu bölgelerinde görülecek yağışlarla birlikte biraz azalarak mevsim normalleri civarına düşeceği, ancak iç ve batı bölgelerde önümüzdeki hafta boyunca da mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceğinin tahmin edildiği açıklandı.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)