BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSıcak havaya hazır olun----

Sıcak havaya hazır olun

Sıcak havaya hazır olun
23 Nisan 2013 - 09:03 www.finansgundem.com

Soğuk hava yurdu terk ediyor. İşte beklenen hava sıcaklık tahminleri...

Ve özlenen sıcaklar nihayet geliyor.  Yeni haftada mevsim normallerinin üstünde bir artış bekleniyor. Meteorolojik tahminlere göre;
23.04.2013 Salı; Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu, Erzincan, Batman, Siirt ile sabah saatlerinde Ordu ve Tokat çevrelerinde yağış bekleniyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur, yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor.
24.04.2013 Çarşamba günü; Ülkemiz genelinde önemli bir yağış beklenmezken, Trabzon, Rize, Artvin, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevrelerinde yağmur ve sağanak şeklinde kısa süreli yağış geçişleri bekleniyor.
25.04.2013 Perşembe gününden hafta sonuna kadar ülke genelinde yağış beklenmiyor, Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Yapılan son değerlendirmelere göre: Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Ordu, Tokat, Erzincan, Batman ve Siirt çevrelerinde aralıklarla görülecek yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, güneydoğu kesimlerde yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Yağışların Rize ve Hopa çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
HAVA SICAKLIĞI: Kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, güney ve batı kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor.
RÜZGAR: Genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Orta ve Doğu Karadeniz'de kuvvetli (30-50 Km/Saat) olarak esmesi bekleniyor.
METEOROLOJİ'DEN UYARILAR
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların Rize ve Hopa çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (Ani sel, lokal su baskını, heyelan vb.) karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerekmektedir.
BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin güney ve doğusunda yer yer pus bekleniyor.
EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
İÇ ANADOLU: Parçalı, doğusu yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Sivas çevrelerinin kısa süreli yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Ordu ve Tokat çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, kuzeyli yönlerden kuvvetli (30-50 Km/Saat) esmesi bekleniyor. Yağışların Rize ve Hopa çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu ile Erzincan çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yağmur ve sağanak, kuzeydoğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Batman ve Siirt çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)