BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSharon Stone ırkçılık davası ----

Sharon Stone ırkçılık davası

Sharon Stone ırkçılık davası
25 Mayıs 2012 - 13:35 www.finansgundem.com

Hollwood'ın ünlü aktristi Sharon Stone'un çocuklarına bakan eski dadı, ünlü aktristi ırkçı davranışlarla suçlayıp dava açtı.

Hollwood'ın ünlü aktristi Sharon Stone'un çocuklarına bakan eski dadı, ünlü aktristi ırkçı davranışlarla suçlayıp dava açtı.
52 yaşındaki Filipin asıllı ABD vatandaşı Erlinda Elemen, hem dininin gerektirdiği şeyleri yapmasına izin vermediği hem de ırkçı ve kendisini küçük düşürecek sözleri ve davranışı nedeniyle Sharon Stone'a dava açtığını söyledi.
Elemen, Stone'un kendisini üç çocuğu ile konuşmasını yasakladığını, bunun nedenin de konuştuğu aksan nedeniyle olduğunu söyleyip, 'senin gibi konuşmalarını istemiyorum" dediğini anlattı. Stone'un yanında çalışan bu kadının ırkını ve dini inancını aşağılayan ve dalga geçen tutumuna yer veren New York Daily News gazetesi açılan davada Stone'un Filipinli olmayı aptal olmakla eş gördüğü detaylarına yer verdi. Star

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)