BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporŞenol Güneş'in hedefinde o oyuncu var!----

Şenol Güneş'in hedefinde o oyuncu var!

Şenol Güneş'in hedefinde o oyuncu var!
03 Kasım 2022 - 14:36 www.finansgundem.com

Beşiktaş, Altay'da forma giyen Eren Erdoğan'ı yakın markaja aldı. Erdoğan ile anlaşma sağlanırsa, Şenol Güneş ilk transferini gerçekleştirmiş olacak.

Spor Toto 1'inci Lig kulüplerinden Altay'da forma giyen genç kanat oyuncusu Eren Erdoğan'ı Süper Lig temsilcisi Beşiktaş'ın takip ettiği öğrenildi.

Siyah-beyazlı kulübün altyapısından yetişen 21 yaşındaki futbolcu bu sezon ilk 11'in vazgeçilmezlerinden biri oldu. Son olarak Sakaryaspor deplasmanında Paixao'ya asist yapan Eren'le Beşiktaş'ın ilgilendiği belirtildi. Oyuncunun gelişimini takip eden Beşiktaş'ın sezon sonunda Altay'ın kapısını çalmayı planladığı ifade edildi.

İzmir ekibinde 2019 yılında profesyonel olan Eren Erdoğan, o sezon 1'inci Lig'de 1, kupada 2 maça çıktıktan sonra devre arasında 3'üncü Lig'de yer alan Fethiyespor'a kiralandı. Fethiye'de sadece 1 kez şans bulan Eren, 2020-21'de döndüğü Altay'da 1'inci Lig'de 14 karşılaşmada 3 gol atıp Süper Lig'e çıkma sevinci yaşadı. Geçen sezon Süper Lig'de 14 randevuda görev yapan genç futbolcu takımıyla küme düştükten sonra bu sezon 1'inci Lig'de 9 karşılaşmada 2 asistle oynadı.

Beşiktaş'ın yeni teknik patronu Şenol Güneş

 

A Milli Takım'ın hocası Kuntz, Şenol Güneş'in yarısı kadar ücret alacak

 

Şenol Güneş kendisine soru sorulmamasına tepki gösterdi

 

Beşiktaş ve Galatasaray arasında transfer yarışı!

 

Beşiktaş'ın gözdesinden açıklama geldi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)