BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporŞenol Güneş bombaladı----

Şenol Güneş bombaladı

Şenol Güneş bombaladı
06 Şubat 2017 - 01:51 www.finansgundem.com

Ziraat Türkiye Kupası'na Fenerbahçe'ye 1-0 yenilerek veda eden Beşiktaş'ın hocası Şenol Güneş maç sonunda önemli açıklamalarda bulundu

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1-0'lık Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından, Kjaer'e, İlhan Ekşioğlu'na ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'e yönelik sert eleştiriler yaptı. 

Güneş, Kjaer ile yaşadığı gerginlikle ilgili olarak, "Kjaer, Türkçe mi biliyor. Ne anladı da geldi? Sana mı soracağım, sana ne oluyor!" dedi. Tecrübeli teknik adam ayrıca, İlhan Ekşioğlu'nun tweet'ine de "Tapeleri konuşalım" diyerek 3 Temmuz iması yaptı. Siyah-Beyazlı takımın hocası, NTV Spor'daki yorumunda "9 puan öndeyken herkes fair. Bakalım şimdi neler söyleyecek" diyen Rıdvan Dilmen'e de 'Bazıları şeytanlık yapıyor" diye göndermede bulundu. 

İşte Güneş'in açıklamaları:

"Güzel futbol oynamaya çalıştık. İlk 10-15 dakikada büyün provokasyona rağmen, oyunu toparladık. Çıkarken bir top kaybından yediğimiz gol rakibe avantaj sağladı.

Zor maçı 1-0 geriye düşüp 10 kişi kalınca kaybettik. Maçta tahrik edici olaylar var buna da alıştık ama aslında böyle olmamalı. 10 kişi kalınca Fenerbahçe iyi oynadı ve kazandı.

Oyuncularımla gurur duyuyordum. Bugün de gurur duydum. Ama bazı hataları var. Sadece futbol oynamak yetmiyor. Tahrik olmamaları gerekirdi. Lens'in attığı golde golü iptal edip, oyuna devam ettiği zaman kart göstermedi. Hakem skora göre oyun yönetmeye çalıştı. Hakem yanlış da yapsa biz kendi oyunumuzla başarılı olacağız. Rakibin bu tip provokasyonlarına hangi maçta olursak olalım izin vermemek gerekir.

Benim Kjaer ile bir işim yok. O nereden çıktı, anlamadım ki! Benim üzerime niye geldi onu anlamadım. Bizim oyuncular da olmak kaydıyla söyleniyorum. Ben oyuncularıma, (Van Persie'nin bu provokasyonuna neden izin veriyorsunuz) diyordum. Kjaer Türkçe mi biliyor. Ne anladı da geldi? Sana mı soracağım, sana ne oluyor! Tebrik ediyorum, Türkiye'yi iyi tanımışlar.

Van Persie çok profesyonel şekilde hareket etti, oyuncularım bu tuzağa düştü. Hatta ilk yarı bitince elini uzattı, ben de elimi çektim ne olur ne olmaz diye. Beni oyundan attırır diye düşündüm. Öğrenmenin yaşı yok, benim de bunları öğrenmem gerekiyor."

"Önce tapeleri konuşalım"

(İlhan Ekşioğlu'nun, Şenol Güneş'in Kjaer'in yüzünü tuttuğu anıın fotoğrafını paylaşması ve attığı "Bunun hesabını soracağız" tweet'ine cevaben)

"O şahıs resmimi koyarak ne yapmaya çalıştı bilmiyorum. Beni tanıyorsunuz. Hesabı vermeyenler, hesap soramazlar. Tapelerde neler var onları konuşalım."

"Bazıları şeytanlık yapıyor"

Rıdvan Dilmen, maçın ardından NTV Spor'daki yorumunda, "Centilmendir ya Şenol Hoca. Bak şimdi neler diyecek. 9 puan öndeyken hepimiz Fair'iz. Bak şimdi neler diyecek" ifadelerini kullandı.

Güneş, Rıdvan Dilmen'in bu sözlerine basın toplantısında şöyle cevap verdi:

"Bazı arkadaşlar şeytanlık yapıyor, ben yapmak istemiyorum. Hiçbir zaman provoke yapmıyorum. Kaybettiğim ve kazandığım zaman aynıyımdır. Ama şeytani düşünceleri olanların bu düşüncelerini başka yere taşımalarını istiyorum. Benim üzerimden muhakeme yapmamalarını istiyorum. Kaç puan önde olursak olalım, kaç puan geride olursak olalım bugün konuşacaklarım aynı şey. Belki lafı hakeme getirmek istiyor."

İLHAN EKŞİOĞLU'NDAN YANIT

İlhan Ekşioğlu, Güneş'in bu açıklamadan sonra şunları yazdı:

"Hukuk KUMPASCI FETÖCÜLERE gereken cevabı verecektir. 20 Şubatta Silivri'de Fenerbahçe'ye kurulan kumpasın duruşması var. Tape konuşmak, tartışmak, savunmak isteyen buyursun gelsin."

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • misafir06 Şubat 2017 15:18

    rıdvan dilmen battıkça batıyor.spor kamu oyu da bunu görüyor.spordan soğuttular.yazıklar olsun.

  • stratejist06 Şubat 2017 11:53

    Dünkü maç'ta yaşanan olaylardan ziyade. Beşiktaş'lı olarak takımım hep böyle yenilsin. Karşı takım sizden sayıca üstün olsada dik durdular yıkılmadılar. Fener’liler sevinmek yerine üzülmeliler. Fener’in kağıt üstünde takımı Beşiktaş’tan daha iyi iken ; karşı takım eksik halde böyle oynayarak kazanıyor ise onlar futbol seyretemeye için değil goy goy yapmak için takım tutuyorlardır. Van Persie olayı Pascal olayının aynısıdır. Pascal olayında Beşiktaş kazansa da yine dik durdu ve pascal’ı gönderdi. Bakalım kazanan Fenerbahçe ne yapacak. Klüp olarak ne kadar ahlak sahibiler.

  • YENİÇERİ06 Şubat 2017 11:44

    lehinize haksız düdükler çalınırken güzeldi ama :D

  • Cemil Sözer06 Şubat 2017 11:12

    tarafsız olarak maç baktığımda fener şaklabanlık yapmaya gelmiş. Hakemde cinayet işlemeye gelmiş

  • Ferdi06 Şubat 2017 11:12

    Takım tutmuyorum ama Türkiye'de Fenerbahçe diye bir takım var Türk halkının midesini bulandırıyor.

  • maç sevmez06 Şubat 2017 10:22

    eh Beşiktaş beleşe maç kazanırken iyiydide şimdi ne oldu

  • hee06 Şubat 2017 09:49

    federasyon desteklerken iyiydi demi

  • Dogrucu Davut06 Şubat 2017 09:38

    Fenerbahce tuysuz tavuga ne guzel gecirdi. Sahaya inenler, igrenc kufurler, sahaya atilanlar icin sahasi en az 8 mac kapanmasi lazim. Senol Gunese en agir cezayi vermemeliler.. Hala trabzon antrenorlugunden kalan agrisi var. Tosice 4 mactan asagi ceza gelmez. Koridorlarda yasananlarida sayarsak sekiztas babalara denk geldi. Bu dediklerim olursa sene sonunda Besiktas ancak 5. olur. YTD. :)

  • MUSTAFA06 Şubat 2017 09:18

    FENER TOP FALAN OYNAMAYA GELMEMİŞ.VAN P... DENEN ŞAHIS MAÇI GERMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPTI.

  • Cego 06 Şubat 2017 06:51

    Utanmaz İlhan Ekşioğlu birde inkar ediyor.