BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSemih'e zam dopingi!----

Semih'e zam dopingi!

Semih'e zam dopingi!
22 Mart 2013 - 20:27 www.finansgundem.com

Semih Kaya, 22 yaşında olmasına rağmen Galatasaray savunmanın vaçzgeçilmez isimleri arasına yazdırdı

Kadrosunu güçlendirmek adına devre arası transfer döneminde kesenin ağzını açarak Didier Drogba ve Wesley Sneijder'i kadrosuna katan Galatasaray, bir yandan da yavaş yavaş bünyesindeki isimlerin aldığı yıllık ücretlerde iyileştirme yapmaya başlıyor.
Listenin ilk sırasındaki isim Semih Kaya. Sarı-kırmızılı kulüp, altyapısından yetişen genç futbolcusunun maaşına önümüzdeki günlerde zam yapacak. Aldığı 450 bin lira sezonluk ücret ile sahaya çıktığı maçlar da gözönüne alındığında takımda en az kazanan isim olan 22 yaşındaki futbolcunun, iyileştirme sonrasında yıllık ücretinin 1 milyon dolar civarına yükseltilmesi bekleniyor.
Sarı-kırmızılı kulübün altyapısından yetişen Semih, Fatih Terim'in gelişiyle birlikte ilk sezonda 31 karşılaşmada forma giyip, Tomas Ujfalusi ile yakaladığı uyumla savunma hattının önemli parçalarından biri olmuştu. Semih, bu sezon ise 8'i Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 27 karşılaşmada sahaya çıktı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)