BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSemih+3 milyon euro!----

Semih+3 milyon euro!

Semih+3 milyon euro!
13 Ekim 2013 - 16:18 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'de sezon başı çok istenen Erkan Zengin için pazarlık yeniden başladı

Ersun Yanal'ın, "Tek eksik, takımı ileriye taşıyacak 10 numara" raporundan sonra harekete geçen yönetim yabancı alternatiflerden (Luka Modric, Pastore gibi) sonra yerliler için de çalışmalarını sürdürüyor. Sezon başında çok istenmesine rağmen alınamayan Erkan Zengin yeniden gündeme alındı.
Eskişehirspor yönetimi ile kurulan ilk temasta Erkan için pazarlıklar 5 milyon euro'dan başladı. F.Bahçe yönetimi ise ilk teklif olarak 3 milyon euro+Semih Şentürk'ü iletti. Orta sahada çok alternatifi olmasına rağmen gerçek bir 10 numara eksikliği yaşayan Fenerbahçe, Eskişehirspor yönetimi ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın kararını bekliyor. Ertuğrul Sağlam, Semih Şentürk dışında bir başka oyuncuyu takas yoluyla isterse de onun görüşmesi ayrıca yapılacak.
28 yaşındaki Erkan Zengin 2008-09 sezonunda Beşiktaş'a geldi. Burada sağ bek olarak oynadı, verimli olamayınca Eskişehirspor'a satıldı. Geçen sezon Eskişehirspor'da 40 maça çıktı ve 13 gol attı. Erkan bu sezon Eskişehirspor'da 7 maçta forma giydi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)