BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSelçuk Bayraktar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı elini öperek karşıladı----

Selçuk Bayraktar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı elini öperek karşıladı

Selçuk Bayraktar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı elini öperek karşıladı
03 Nisan 2016 - 15:32 www.finansgundem.com

ABD’den dönen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, müstakbel dünürü Özdemir Bayraktar’ı hastanede ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hastaneye girişinde damat adayı Selçuk Bayraktar, elini öperek karşıladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ABD’deki temaslarının ardından yurda döndü. Erdoğan, Atatürk Havalimanı Devlet Konuk Evi’nde yaptığı açıklamanın ardından Mehmet Akif Ersoy Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gören müstakbel dünürü Özdemir Bayraktar’ı ziyaret etti. Mehmet Akif Ersoy Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi’ne gelen Erdoğan’ı hastane girişinde damat adayı Selçuk Bayraktar, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, hastane başhekimi ve diğer yetkililer karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hastane girişinde karşılayan Selçuk Bayraktar, Erdoğan’ın elini öptü.

Hastane girişinde bekleyen bazı vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yoğun ilgi gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlarla bir süre ayak üstü sohbet etti. Bu arada Suriyeli olduğu öğrenilen bir kadın da Erdoğan’a sarılarak, sevgi gösterisinde bulundu.

Hastanede yaklaşık 1 saat kalan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra yoğun güvenlik önlemleri altında hastaneden ayrıldı.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yakup04 Nisan 2016 09:39

    Kıskanmak, haset etmek kadar alçaklık yoktur, kardeşim kıskanacak yerde sen de çalış senin de olsun makamın, mevkin. Sen de halka hizmet et, belki sen de halkın gönlünde kurarsın tahtını...

  • Cüneyt 04 Nisan 2016 08:17

    O da yakında bir şey bakanı olur eli değil neresini öpse az.....