BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSelçuk, Albayrak'ın hayatını kurtardı!----

Selçuk, Albayrak'ın hayatını kurtardı!

Selçuk, Albayrak'ın hayatını kurtardı!
10 Şubat 2015 - 08:50 www.finansgundem.com

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak maç sonrasında "Selçuk'un golü hayatımı kurtardı" dedi

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Eskişehirspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Abdurrahim Albayrak'ın maç sonu açıklamaları şöyle:

"Bu maçı kazanacağız demiştik. Eskişehir bize şans getirdi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Eskişehirspor'u yenince gruptan lider çıkmıştık. Bu maç için de moral verdi. Şans bizden yanaydı. Son dakikada Selçuk'un attığı gol benim de hayatımı kurtardı. Çok mutluyum. Camiamıza hayırlı olsun. Önümüzdeki Konyaspor ve Balıkesirspor maçlarına hazırlanacağız."

"BRUMA OYUNA GİRİNCE ATAKLARIMIZI DAHA RAHAT YAPTIK"

"Maçtan önce soyunma odasında da konuştuk. 4 yıldız Eskişehir'de galip gelemiyoruz. Bunun da baskısı vardı, zeminin de baskısı vardı. Bruma'nın oyuna girmesiyle ataklarımızı daha rahat yaptık. Kötü oynadık ama 3 puan aldık. Camiamıza hayırlı olsun. Oyuncularımızı da kutluyoruz."

"SEYİRCİSİZ MAÇLARA KARŞIYIM"

"Gönül isterdi ki tribünler böyle olmasın. Taraftarlarımız gelsin bizi desteklesin. Tatsız tuzsuz bir şey oldu. Ben bu seyircisiz maçlara karşıyım. Para cezasına mı dönsün ne olsun bilmiyorum ama seyircisiz maç olmasın."

"BAŞKAN BİR ARA FIRLADI GİTTİ"

"Başkanla (Mesut Hoşcan) yan yana oturduk. Bazen sinirli anlarımda ayağa kalktım. O da bir ara fırladı gitti. Benim Trabzonspor Başkanı'nın telefon konuşmasına yorum yapmam doğru olmaz. Başka kulüple dalaşmak için seçilmedik biz. Yorum yapmam doğru olmaz."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)