BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem"Selamün Aleyküm"e cevap yok!----

"Selamün Aleyküm"e cevap yok!

Selamün Aleyküme cevap yok!
26 Nisan 2013 - 11:51 www.finansgundem.com

Afganistan Halk Meclisi Başkanı Abdul Rauf İbrahimi, polis mangasına "Selamün Aleyküm" diyerek selamlayınca, polis memurları cevap veremedi

"Selamün Aleyküm"e cevap yok! Başbakan Erdoğan'ın davetlisi olarak Türkiye'ye gelen Afganistan Halk Meclisi Başkanı Abdul Rauf İbrahimi, Edirne Valisi Hasan Duruer'i ziyaret için geldiği valilik binası önünde kendisini karşılayan polis mangasına "Selamün Aleyküm" diyerek selamlayınca, polis memurları cevap veremedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak Türkiye'ye gelen Afganistan Halk Meclisi Başkanı Abdul Rauf İbrahimi, Ankara'da ziyaretlerinin ardından bugün Edirne'ye geldi.
TBMM Başkanlığı tarafından kendisine tahsis edilen makam aracından valilik önünde indikten sonra İbrahimi, kırmızı halı üzerinden kendisini karşılayan polis mangasını "Selamün Aleyküm" diyerek selamlayınca, polis memurları cevap veremedi.
Kısa bir süre olduğu yerde bekleyen İbrahimi, Edirne Valisi Hasan Duruer'in polislere "Sağol çekmiyor musunuz?" diye sormasına rağmen ses çıkmayınca, valilik binasına girdi.
Ziyarette, Taliban tarafından Kunduz şehrinde yapılan intihar saldırısında babasının şehit düştüğünü, ağır yaralı olan kardeşinin ise ambulansla Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildiğini söyleyen İbrahimi, kardeşinin tedavisi için kendisine destek olan Türkiye'ye teşekkür etti.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)