BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkŞekerbank emeklinin ayağına gidecek----

Şekerbank emeklinin ayağına gidecek

Şekerbank emeklinin ayağına gidecek
12 Şubat 2014 - 11:40 www.finansgundem.com

Her fırsatta emeklinin yanında olduğunu söylenen Şekerbank, emeklilere özel yeni bir kampanya başlattı

Son dönemlerde bankalar emekliler için sürekli yeni ürünler çıkarmaya başladı. Her ne kadar yeni desek de uygulamalar aslında hep aynı. Bu ürünler baktığımızda aklımıza 1990’lı yıllarda Türk siyasetine damga vuran Süleyman Demirel’in meşhur lafı geliyor. “Özal ne verirse bir fazlasını vereceğim”.  Son dönemlerde bankaların emeklilere verdiği promosyonlarda bundan ibaret.

A bankası 100 lira veriyor, B bankası 150 lira. Diğeri çıkıp da “Bende 450 lira veriyorum” dediği zaman diğerlerinin promosyonu etkisiz hale geliyor. Bu uygulamalar bir anlamda emeklilerin maaş hesaplarının promosyonlarla transfer edilmesini sağlıyor. Peki ama böyle bir dönemde emeklilerin isteği, gerçekten ihtiyacı olan bu mu? İşte emeklilerin yanında olduğunu söyleyen Şekerbank, emeklilere özel yeni bir kampanya başlattı. Şubelerde emekliler sıra beklemeyecek, isterlerse maaşlarını evlerinde teslim alabilecekler.

İşte Şekerbank’ın emekliler için geliştirdiği o kampanya…

Şekerbank emeklinin maaşını evine teslim ediyor

Türkiye çapında yaygın şube ağı ile yerel ihtiyaçları tespit ederek farklı segmentlerdeki müşterilerine özel çözümler sunan Şekerbank, şimdi de emeklilerin hayatını kolaylaştırıyor. Emekliler, Şekerbank güvencesi ile eve teslim maaş uygulamasından özel destek hattına, işlem önceliğinden sigortaya kadar sunulan farklı hizmetlerden faydalanıyor.

Şubelerinin yüzde 65’i Anadolu’da bulunan ve odaklandığı alanlarda müşterilerinin ihtiyaçlarına özel terzi usulü hizmet sunan Şekerbank, ‘Şekerbank’ta emeklilerin yeri ayrı’ sloganıyla başlattığı proje kapsamında ilk kez gerçekleştirilen uygulamalara imza atıyor.

Eve teslim emekli maaşı…

Şekerbank, emeklilere özel başlattığı hizmet kapsamında sektöründe bir ilki gerçekleştirerek şubeye gidip maaşını alamayacak durumda olan emeklilerin maaşlarını evlerine teslim ediyor. 20 ilde sunulan ve diğer illerde de başlatılması planlanan hizmet ile bu kapsamdaki emekliler maaşlarını elden alabiliyor.

Emekli şubede ilk sırada…

Banka ayrıca maaşlarını Şekerbank şubelerinden alan emekliler için numaratörlere ilave edilen tuş ile sıra beklenmemesini de sağlıyor.

Emekliler telefonda beklemiyor…

Şekerbank emeklilere özel oluşturduğu 444 0 344 numaralı emekli destek hattı ile de emekli müşterilerine tuşlama yapmadan direkt müşteri temsilcisiyle iletişim kurabilme avantajı sunuyor. Böylece emekliler tüm bankacılık işlemlerini emekli destek hattı üzerinden beklemeden yapabiliyor.

Emekliye sigorta güvencesi…

Emekli maaş ödemelerini Şekerbank’a taşıyan emekliler, sunulan özel sigorta poliçesi ile de birçok avantaj ve hizmetten yararlanıyor. Sigorta kapsamında Şekerbank, ferdi kaza ve acil sağlık teminatı yanında ‘ATM Hırsızlık Teminatı’ ile maaş alınan ATM çevresindeki hırsızlıklara karşı 1.500 TL’lik garanti sağlıyor.

Sigorta kapsamında acil konut yardım hizmetleri kapsamında tesisat, elektrik, cam, anahtar işleri, konutta kalan kişinin kurtarılması, güvenlik hizmeti sunan Şekerbank, ayrıca limit dahilinde evde ihtiyaç duyulabilecek boyacı, marangoz, nakliye, ilaçlama şirketlerinin de organizasyonunu yapıyor.

Banka, konuta acil tıbbi yardım hizmetleri dahilinde, sınırsız acil tıbbi danışma, tıbbi nakil, konuta ambulans, doktor, hemşire, solunum terapisti ve refakatçi gönderilmesi, sigortalının reşit olmayan çocuklarına ani hastalık veya kaza durumunda yardım, acil ilaç temini organizasyonu sağlanıyor.

Hukuki danışma teminatında ise uzman avukat ile sigortalı emekli arasında konferans görüşme yapılabiliyor.

Yıldız: “Emeklilerimizin hayatını kolaylaştırıyoruz”

Şekerbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Halit Yıldız “Anadolu Bankacılığı misyonumuz ile 60 yıldır müşterilerimizin ihtiyaçlarına özel ürün ve hizmetler sunuyoruz. Şekerbank olarak emeklilerimizin hayatını kolaylaştırmaya özen gösteriyoruz. Bu kapsamda özellikle sağlık sorunları bulunan birçok emeklimizin maaşlarını almada sorun yaşamasından hareketle eve teslim maaş uygulamamızı başlattık. Böylece emeklilerimiz Şekerbank güvencesi ile maaşlarını zorlanmadan teslim alıyorlar. Yine onlara özel oluşturduğumuz hat ile beklemeden çağrı merkezi hizmeti almalarını sağlıyoruz. Ayrıca sağlıktan kazaya kadar birçok sigorta güvencesi sunuyoruz.” dedi.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YORUM13 Şubat 2014 12:13

    ÖNCE BANKA İÇİ EĞİTİM VEREREK ÇALIŞANLARINI EĞİTSİNLER. BİR EMEKLİDİR FURYASIDIR GİDİYOR. HERKES PASTA YEME YARIŞINDA. BIRAKIN EMEKLİNİN PEŞİNİ. YETER

  • ekrem odabaş 12 Şubat 2014 12:14

    güzel ve faydalı bir hizmet .bu haberin emekliye ulaşmasını temini lazım .bilmeyen ve okumayan nereden bilecek.