BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSegen'den Aybaba'ya ilginç öneri----

Segen'den Aybaba'ya ilginç öneri

Segen'den Aybaba'ya ilginç öneri
24 Şubat 2013 - 13:45 www.finansgundem.com

Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın Sivasspor galibiyetini değerlendirdi, Samet Aybaba'nın basına yaptığı siteme değindi

KanalTürk'te Top Bizde programında yorumculuk yapan Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın Sivasspor galibiyetini şöyle değerlendirdi: "Beşiktaş için çok önemli galibiyet. Zirveye tutunmaya devam etti. Böyle bir galibiyet önemli, Sivas'ta kazanmak kolay değil. Çok denk giden mücadeleydi. Mutlaka bir şey olması lazımdı Beşiktaş'ın kazanması için. Kırmızı çıktı, çok itiraz edilecek pozisyon değil. Hayati tehlike bile var.
Beşiktaş mücadele ediyor. Denk iki takımın mücadelesi gibiydi. Derbiye moralli hazırlanacaklar. Beşiktaş bu maçı kaybetseydi, zirveden çok uzaklaşırdı, şansı minimumlara inerdi.
Beşiktaş'ta çok eksik var. Sorunlar yaşayan bir takımda, futbolcular bu kadar eksiğe rağmen iyi mücadele ediyorlar, koşuyorlar. Oyuncuların mücadelesini görmezlikten gelmek mümkün değil. Tebrik etmek lazım; bu kadar sıkıntıya eksiğe rağmen, iyi olmayan kadroyla burada olmalarını.
Kalecini hakkını vermek lazım çok iyi oynadı, iyi toplar çıkardı ama gerekli olduğunu düşünmüyorum. Yabancı hakkımı McGregor'la kullanacağıma Cenk'i oynatırım. Gelecek sezon devam edeceğini düşünmüyorum.
Niang konusunda endişeliyim. 85'de öyle bir gol kaçırdı ki. Futbol oynayacak seviyede değil. Hem fizik olarak hem de anlayış olarak." "Aybaba gazeteci olsun.." Samet Aybaba'nın maç sonu basın toplantısında söylediği 'Sakatlık devam edince doktorlar eleştirilir, takım mağlup olunca teknik direktörler eleştirilir, Türkiye'de bir tek gazeteciler eleştirilmez' sözleri üzerine Sergen Yalçın, "Ben cevap vereyim; o zaman Samet hoca da gazeteci olsun" diye konuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)