BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSedat Peker’i kim koruyor, kim konuşturuyor?----

Sedat Peker’i kim koruyor, kim konuşturuyor?

Sedat Peker’i kim koruyor, kim konuşturuyor?
14 Mayıs 2021 - 08:31 www.finansgundem.com

Sedat Peker'in yurt dışına kaçmasının ardından sosyal medya üzerinden yayınladığı videolar ses getirmeye devam ediyor. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Peker konusunun ciddiye alınması gerektiğini belirtiyor

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugün yayınlanan 'Sedat Peker’i kim kullanıyor?' başlıklı yazısında, Peker'i yurtdışına kaçırarak koruyanlara yönelik dikkat çeken tespitlerde bulundu. Selvi'nin yazısının ilgili bölümü şöyle:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ulaştığımda, “İdlib’deydim. O yüzden irtibat kurmakta zorluk yaşadık. Şimdi indim” dedi.

Soylu, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarına ilişkin açıklamasını yapmıştı. Açıklama değil de ona meydan okuma denilebilir.

Peker hakkında suç duyurusunda bulunan Soylu, “Hayatının bir noktasında benimle temasın var ve bu ispatlanırsa aziz milletimizin gözü önünde idam dahil her türlü cezaya, aşağılanmaya razıyım” dedi.

90'lı yıllar senaryosu

İçişleri Bakanı Soylu ile hafta başında görüştüğümüzde Sedat Peker’in kasetleri üzerinden ülkenin 90’lı yıllara döndürülmek istendiğini konuşmuştuk. Hatırlarsanız o zaman Alaattin Çakıcı - Korkmaz Yiğit kasetleri üzerinden siyaset dizayn edilmeye çalışılmıştı.

90’lı yıllarda Meclis’te Çeteleri Araştırma Komisyonu kurulmuştu. Sadece Hakkâri’de 33 ayrı çete türü organize suç örgütü tespit edilmişti.

AK Parti iktidarında ülke çetelerden temizlendi. Süleyman Soylu, sadece PKK’ya karşı değil, çetelere karşı da yürekli bir mücadele verdi.

Sedat Peker’i yurtdışına kaçıran güç, onu konuşturarak iklimi değiştirmek istiyor.

Kaos planı

Ben 2023 seçimlerine giderken, müesses nizamın işi şansa bırakmak istemediğini, Erdoğan’ı tasfiye edebilmek için birkaç koldan harekete geçtiklerini görüyorum.

Biden'dan sonra

ABD’de Biden kazandıktan sonra 2023 planını devreye soktular.

Biden ne demişti? Erdoğan’ı darbeyle değil, seçimle değiştireceklerini söylemiş, bunun için muhalefeti destekleyeceklerini ifade etmişti.

Biden aslında bir itirafta bulundu ama bir şeyi eksik söyledi. Darbeyle devirmek için de uğraşmışlardı ama başarılı olamadılar. 15 Temmuz’da Biden, ABD başkan yardımcısıydı. Darbe girişimini, bilgisayar oyunu zannettiklerini söylemişti.

Kılavuzları Cem Uzan ve Sedat Peker

Şimdilik iki kılavuzları var. Biri Cem Uzan diğeri Sedat Peker.

CHP VE MHP’yi kasetleri üzerinden dizayn

Geçmişte bu yöntemleri kullandılar.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ı kasetle tasfiye ettiler. CHP genel başkanlığını kasetle dizayn edenler, MHP’yi hedef aldılar. MHP’yi de kasetler üzerinden ele geçirmeye çalıştılar. 90’lı yıllarda ise Korkmaz Yiğit - Alaattin Çakıcı kaseti üzerinden hükümeti yıkmışlardı.

Cem Uzan

128 milyar iddiasının kaynağı, Türkiye’yi dolandırıp, Emlak Bank ve Adabank’ta milyarlarca doları batırıp, binlerce insanı mağdur ettikten sonra, mafyanın yardımıyla Fransa’ya kaçmış olan Cem Uzan çıktı.

Peker'i kim koruyor, kim konuşturuyor?

Mafya denilince akla gelen her şey var Sedat Peker’de. Bir mafya liderinin iddialarını doğru kabul edip, mafya ile mücadele edenleri mi suçlayacağız?

Sedat Peker orada bir gün dahi kendi imkânlarıyla bulunamaz. Tutunamaz. Daha da önemlisi Sedat Peker orada kendi adına iktidara bu savaşı açamaz. Orada bir istihbarat servisinin desteğiyle korunur ve bir istihbarat servisinin planları doğrultusunda konuşur.

Peker’i orada koruyup konuşturan 15 Temmuz gecesi Erdoğan için ha düştü ha düşecek diye takip eden Birleşik Arap Emirlikleri’nin Veliaht prensi olmasın?

Yapılacak olan şu, Sedat Peker paketlenip Türkiye’ye getirilmeli ve yargıda hesabı sorulmalı.

AK Parti, Sedat Peker’le başlatılan yeni kaset sürecini ciddiye almalı.

Bakan Soylu'dan Sedat Peker açıklaması

 

Sedat Peker operasyonunda 10 tutuklu

 

'Aşılandım' maskeli video yayından kaldırıldı

 

YORUMLAR (68)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KERİM17 Mayıs 2021 09:34

    hepsi aynı tornadan çıkmış gibi aynı düzen

  • Akhenaton15 Mayıs 2021 12:15

    Sen koruyorsun ben koruyorum şu koruyor bu koruyor millet yetiştiriyor millet koruyor. Bu insanlar başka topraklarda yetişmedi. Önce ne biçmek istiyorsun ve o ürüne nasıl toprak lazım ona kafa yormak lazım.

  • Ferit15 Mayıs 2021 07:44

    Ülkede birazilya dizisine dönmüş

  • İnsaf15 Mayıs 2021 02:05

    İnsafsızca mantık dışı tezlerle ultra cehaletinizle sırf muhalefet adı altında kin kusanlar...acınası haliniz var yazık.Rabbim sizleri ıslah etsin. Yarın seçim olsa Netanyahu da aday olsa onu tercih edersiniz hiç şüphesiz.

  • ....14 Mayıs 2021 22:05

    Daha dün Boğaziçi üniversitesinde rektör ataması yüzünden gezi gibi ülkeyi yakmaya yıkmaya vesile arayanlar, ekonomi niye bozuk diye nara atıyorlar. Sizin zihniyette insanlar olduğu sürece bu ülkenin ekonomisi düzelmez. Siz iyi giden şeyleri bozmak için illa bir bahane bulursunuz.

  • .....15 Mayıs 2021 13:47

    Fatih rumuzlu kişi ben ekonominin neden bozulduğunu yazmışım sen 20 senede nereye geldik görmüyor musun yazmışsın. Gezi olaylarının darbe girişimlerinin ülkeye maliyetine bir bak, araştır sonra konuş. Dolar şu kadar bu kadar oldu diyene kadar buna ne sebep oldu ona bak. Biz ak koyun ak sığır felan değiliz, doğru düşünür doğru söyleriz. Bize söylediğiniz sıfatlar tam da senin gibilere yakışır. Bir de sanki 20 sene önce herkes zengindi, herkesin atı arabası milyon dolarları vardı, sağlık sistemi eğitim sistemi müthişti, yollar, hastaneler, köprüler Avrupa dan iyiydi, bütün herşeyi kendimiz üretiyorduk hatta ihracat rekoru kırıyorduk da 20 yıldır kötü olduk. Biz bir şeyler üreten , teröre karşı mücadele eden, projeler üreten , Müslümanın hatta mazlumun yanında olan , elinden geldiğince zalime sen zalimsin diyenin yanındayız, s400 alımına hatta hastane yapımına bile karşı çıkanların değil

  • fatih15 Mayıs 2021 09:16

    aksığır 20 senedir ne hale geldin görmüyorsun hem kör hemde beyinsiz olur gerçi sizler gibiler...

  • ....14 Mayıs 2021 21:40

    Birileri ısrarla seçim naraları atarken birileri de buna çanak tutacak şeyler yapıyor. Birileri doğru olmadığını bildiği halde 128 milyar dolar yalanını ortaya atarken birileri yaptığı pislikleri kapatmak için ekran başında yalanları üfürüyor. Madem çok temizdin ülkeden niye kaçtın Sedat Peker. Temiz olan insan hiçbir zaman kaçmaz. Kaçanlara bir bakın dolandırıcı cem uzan, mafya bozuntusu Sedat Peker, fetöcüler, PKK kılar. Bir zamanlar Reza yı , Adnan Oktar ı piyasaya sürenler şimdi son koz olarak bunları piyasaya sürüyor. Akıllı ol ey Türk milleti. Yoksa iyiyi kötü, kötüyü iyi gösterirler.

  • UYUMATÜRKİYEM14 Mayıs 2021 21:14

    Acaba Kolombiya veya Panama da gelecek olan toplamda 5 Tondan fazla kokaini kim alacaktı? Adam Ağar ailesi alacaktı ve emniyette onların kontrolünde diyor bunu neden söylemiyorsun, araştırmıyorsun. Yoksa kokain ticaretinde cümle alem yandaşlar faydalanıyor mu?

  • mustafa temiz14 Mayıs 2021 20:56

    bir kac yil once adamin mitinginde bile onbinlerce kisi vardi ne guzel bi ulke brezilya dizileri gibi her gun yeni birsey yasaniyor

  • KURT14 Mayıs 2021 20:31

    ARKADAŞLAR BIRAKALIM ARAMIZDAKİ KAVGALARI  DAHA BÜYÜK TEHLİKE İSRAİL   YAVAŞ YAVAŞ ORTA DOGUYU YAYILIYOR ARAP  ÜLKELERİ UYUYORLAR VEYA UYUTULDULAR BİZ ÜLKE OLARAK HEM VADANDAŞIMIZ  HEM YÖNETİCİLERİMİZ UYANIK OLMALIYIZ BU VATAN DAN BAŞKA GİDECEK YERİMİZ YOK ÖLECEKSEK VATAN İÇİN ÖLELİM 

  • SARI14 Mayıs 2021 20:25

    ARKADAŞ BİRBİRİNİZE KURŞUN ATACAGINIZA İSRAİLE ATIDA HAYRA GİRİN PKK NIN  İSRAİLE SALDIRDIGINI HİÇ GÖRDÜNÜZMÜ DUYDUNUZMU BAKIN CÜNKÜ ONLARI BESLEYİP ÜLKEMİZE SALDIRAN ŞEYTN İSRAİLİN TA KENDİSİDİRDE ONDAN KURANDA DA GECER İSRAİL OGULLARINA GÜVENMEYİN DİYE GECER 

  • Yavuz14 Mayıs 2021 20:06

    Sedati kim koruyor falan filana dikkat yönlendireceğine, ülkede bu kadar kirli işler hangi şekilde kimlerin korumasında yürüyor diye yazılar yapıp eleştiriler yapsa ya!!?? Birileri mafyavari işlerle millilik shovlarıyla ülke varlıklarını sömürüp ülkenin en zengini olurken, ülke vatandaşları sürekli yoksullaşırken, gidip insanların algısını nereye yönlendiriyor!! Çok selvi işler!

  • Mustafa14 Mayıs 2021 18:23

    Su ülkenin haline bak.Net artık yonetileniyor yönetim sorunu var

  • Mustafa14 Mayıs 2021 18:21

    Senin kim konuşturuyor boşver onu daha 2 sene önce oy topluyordu size

  • Ww14 Mayıs 2021 18:11

    Ne kadar çok yandas trol varmis ya

  • Haha14 Mayıs 2021 18:07

    Yiyin birbirinizi

  • Orhan 14 Mayıs 2021 17:56

    Ne olursa olsun, Devletin en üstündekiler bu tür adamlatla pozlar veremez, muhabette görğnemez! Ne diye habşre mafyavari adamlarla pozlar verilip duruldu!? Böyle bir durum batı ülkelerinde mümkün mü! Hemen hepsi istifa etmek zorunda kalır! Selvide konulsun dursun!

  • Ali bal 14 Mayıs 2021 17:56

    Ülkede ekonomik sistem Arjantin olma yolunda hızla ilerliyor!arjantin ekonomisi de aynı yollardan geçti!

  • .....14 Mayıs 2021 21:49

    Ekonomiyi ne bozdu kardeşim bi açıklasana. Yapılan köprüler ,yollar ,okullar ,hastaneler, İHA kar siha lar tanklar mı bozdu. Yoksa gezi olayları, kumpaslar, darbe girişimleri , terör olayları mı bozdu. Sırf istediğiniz kişi yönetmiyor diye doğruya yanlış, yanlışa doğru demek kafayı kuma sokmak demektir. Ülkeye yapılan onca hainliğe ses çıkarmayıp, onların hainliği yüzünden bozulan ekonomiden hükümeti sorumlu tutmak ne ahlaka sığar ne vicdana. Eğer bir olayın iç yüzünü bilmeden konuşursan sadece doğru olana yanlış, yanlış olana doğru dersin o kadar.

  • astor14 Mayıs 2021 17:42

    kimin konuşturduguna degil ne konuştuguna bakıyoruz biz . 

  • Geç Bunu Selvi14 Mayıs 2021 17:26

    Önemli olan kimin neyi nereye götürdüğü değil ki,varsa bir sıkıntı ve kanunsuzluk ortaya çıkması,kişilerin kim olduğu değildir önemli olan ortaya konulanların şeffaf bir şekilde araştırılması ve sonuca bağlanmasıdır bizene kimin kimi nereye götürdüğünden.

  • AHMET ÖZBİR14 Mayıs 2021 17:11

    SOYLU, asil, yürekli, HAİNEZİCİ, PKK/FETÖSİLİCİ vazifebaşında oldukça, REİS'im BAŞKOMUTAN makamında bulundukça T.C. SEN HER ŞARTTA KÜRESEL GÜÇSÜN, ötesini VATANA GICIK olanlar DÜŞÜNSÜN.

  • yatırımcı14 Mayıs 2021 19:56

    böyle bi yalaka gördünüz mü    

  • Ahmet sağlam 14 Mayıs 2021 16:42

    Çakıcıyı tüm ekibiyle içeri alsınlar sana inanmayan ne olsun Selvi...

  • Ahmet Sağlam 14 Mayıs 2021 16:40

    Selvi boş ve yalavaç konuşuyorsun.Bu adam Akp ye destek verirken polis koruması ve çakarlı aracı ile miting veriyordu.Çakıcıyı küçük ortağınız çıkardı.Pekeri tasviye ettiler.Geçmişte bu kadar olaya karışan Çakıcı ne onuda anlat bize.Neden Bahçeli ve Ağarla pozlar veriyor.Sen bu milletin aklını çok hafife alıyorsun yalavaç Selvi.Olay zaten gerçek bir şekilde 90 lara çoktan dönmüş.Mafya Devlet elele ne içiyorsun sen...

  • Coskun14 Mayıs 2021 15:43

    Sn. Selvi biraz araştırmacı gazeteci ol hep atmasyon yapıyorsun.

  • belirsizlik14 Mayıs 2021 15:23

    Abdülkadir Selvi gece uyurken yorganı iyice ört... olur mu..  

  • Ali14 Mayıs 2021 15:04

    Tr de kimse mafyacılık yapamaz. Bu 24 saat sarhoşun lüx yaşamının kaynağı nerden geliyor acaba. Hiçbir vasfı olmayan biri bu kadar parayı nerden buluyor???

  • Aga14 Mayıs 2021 18:09

    Onu kime soracagini bikiyorsundur herakde

  • BİR DOST14 Mayıs 2021 14:33

    FETÖ'nün Maaşlı angususlarının son çırpınışları, şuanda kullanmadıkları bir tek eskide kalmış usullerden mafya kalmıştı onuda devreye soktular, bunlar köşeye sıkışmış  kedi sıçraması.

  • Bist14 Mayıs 2021 14:18

    Sedat, Alaattin, fetö, sbk holding, reza sarraf, cemaatler... Sadece isimler farklı. Yıllardır ödül verilip, ceza almaması için af çıkarılan insanlar. Tek amaç milletin cebindekine göz dikmek. Ben Halkbanka yapılanlardan sonra hicbir siyasiye güvenmiyorum. Şirketin hissesi 11 usd ten 0.50 cente düştü mahvetti yatırımcıyı? %75 i devlette olan bir hisseye bu yapılıyorsa biz daha nasıl koruyalım? Hani önlemler? Bak katarda maliye bakanına dava açıldı. Biz daha halkbankasını ve diger bizst 30 şirketlerini koruyamıyoruz. Dolar, altın karşısında tlnin seviyesi ne durumda. Tüm bürokrasi çok rahat maalesef. Yahu sizin asli göreviniz kurumlarla birlikte ülkeyi korumak degilmi? Bile bile nasıl muhatap alıyorsunuz. Yetkiyi veriyorsunuz sonra millet suçlu. Heryerde fotograflarınız var. Sosyal medya hicbir paylaşımınızı unutmuyor.

  • tırt14 Mayıs 2021 14:14

    bunları yazarken çok güldünmü acaba 

  • şakamısın14 Mayıs 2021 14:12

    aktorller hiç bir şeyi duymaz anlamaz sadece biat eder cehenneme gitsin hepsi.

  • Önce VATAN tabi ZORUNA MI GİTTİ 15 Mayıs 2021 01:41

    Ulan ne kadar çok yaranız varmış sizi gidi fetöş büzüktaşları. Biat ın ne olduğunu sen mi öğreteceksin bana sığır oğlu sığır... Geçti o hayalini kurduğunuz karanlık Türkiye.Hadi gidin abd de ki münafık efendinize ağlayın. Sizin gibilere ancak münafıklara biat etmek yaraşır...

  • emre14 Mayıs 2021 18:21

    önce vatan demiş bir de ulen sen insan bile olmayı hak etmiyorsun ye biat etmeye devam et sen balık kadar aklınla...

  • astor14 Mayıs 2021 17:59

    biz allaha biat ederiz kula degil. şana şöhrete paraya degil. devlet için çalışırız millet için kazanırız. cocuklarımız için ecdadımız için ugraşırız bir kaç kişinin cebi için degil. sizin gibi aklımızı köfte ekmekle degil kalbimizi vatan sevgisiyle doludur. 

  • astor14 Mayıs 2021 17:50

    bide maaşlarını alırlar. köfte ekmek yerler belediye otobüsleriyle kongireye giderler.

  • Akmal seni 14 Mayıs 2021 17:49

    Halil denen az akıllı olsanız memeleket bu hale gelmez azıcık beyin olsa bu adamlar çıkıp bu konuşmaları yapmazlar şimdi hadi millet bahçesinde kafayı yemiş sığırlar sizi

  • Halil 14 Mayıs 2021 16:48

    Lan mal oğlu mal. Biat sadece yaradana ve onun peygamberlerine olur. Sen biat ettiğini söylediğin kişiden sen nasıl emin olabilirsin. Kalbini açıp baktın mı? Bak sizin gibiler düne kadar biat ettiği hocalarına şimdiler de terörist diyor. Onun için benden sana tavsiye biat yaradana olur. Akıllı ol. Dünyan girmiş öbür tarafı helak etme bir tanımadığın kula.

  • Önce VATAN 14 Mayıs 2021 15:43

    Evet doğru biz ülkemizin Cumhurbaşkanına biat ediyoruz. Ya siz kime???

  • Allah Doğrunun Yanındadır14 Mayıs 2021 14:04

    Şu aşağıdaki yorumların yüzde 90 ı FeTöş yalaması Mafya ağzıyla konuşan ibişler, yarın abd ve ortakçıları gelip yatak odanıza girdiğinde görürüm ben sizi.Haysiyetsizler....

  • 🇹🇷🇹🇷🇹🇷14 Mayıs 2021 13:53

    Zenginlerin sözlerine değil, fakirlerin gözlerine bakarak adalet sağlanır.

  • Dış mihrak14 Mayıs 2021 13:41

    Ya seni kim ipliyor merak ediyorum, gazeteciymiş.. .g si bile olamaszın, zorlama gazeteci..

  • Cs14 Mayıs 2021 13:24

    Korkak gazeteciler gerçekleri yazmıyor sadece devlete yalakalik peşindedir bu memlekette uyusturucu satan büyük Barolar neden hala disarda soledikleri tamamen doğru bu işleri devlete sırtını dayayayanlar yapıyor 5 ton kokaine cevap versinler hadi görelim paraya bak devlet bütçesi gibi

  • Gerçek Dünya 14 Mayıs 2021 13:09

    Mağduriyet yazısı yazmış. Savunma psikolojisi. 19 yılda kimbilir daha neler oldu da hiçbirimiz bilmiyoruz.. Sadece Peker değil , 3-4 siyasetçi konuşsa heralde aklımız durur. Ama şaşırmayız. Buz dağının üstündekiler bile altını düşündürebiliyor

  • Turan14 Mayıs 2021 12:57

    At yalanı seveyim inananı.

  • Boncuk14 Mayıs 2021 12:04

    Yav he he

  • Sıradan biri14 Mayıs 2021 12:01

    Selvi boylum , al yazmalım belliki eski Türk filmlerinin etkisinde kalmışsın, yazdığın senaryo bu düşünceyle örtüşüyor, sen ne zaman gerçek bir gazeteci olacaksın? Biraz yürekli olun da milete gerçekleri yazın, bırakın yalakalık yapmayı, peker’ e eskortlu çakarlı korumalı araç tahsis edilirken sen neredeydin? Ya ödül verilirken? Bunları kılıçdaroğlu mu tahsis etmişti?

  • Nedim14 Mayıs 2021 12:36

    Kripto in aklı yetmez o kadar ama verilen senaryoyu iyi oynar!  Katalizör olur.  Yüz kızarmaz hapını  alınca  sorun olmaz.

  • bir dost14 Mayıs 2021 11:18

    ahh selvi ahhh bitmedi bu yağcılığın; şu kokuşmuş düzenin bitmemesi için gösterdiğin çırpınışlar taktire şayan 😁 keşke hükümet mafyayla kol kolayken de yazsaydın da azıcık inandırıcı olsaydın ...

  • Sihirbaz14 Mayıs 2021 11:03

    Tarih göstermiştir ki, insanları para korur para  konuşturur para susturur para kavga ettirir. 

  • Enbilen 14 Mayıs 2021 11:02

    Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkma gibi bir huyu vardır.

  • Formül 14 Mayıs 2021 11:00

    Enflasyonda birinciyiz, Covid-19 vakalarında birinciyiz, en yüksek faizi veren ülke biziz Venezuella gibi olmaya ramak kalmış, hergün geçim sıkıntısı nedeni ile insanlar intihar ediyor.. Bunların halktan gizlenmesi kimin yararına ise o konuşturuyor.

  • Behçet 14 Mayıs 2021 10:36

    Selvi seni kim konuşturuyor. Kapanma Pazartesi sabah bitecek insanlar ne olacağını bilmiyor. Bakanlar kurulunun Pazartesi toplanması için ayet mi var Pazar toplansa herkes ne olacağını bilse fena mı olur. 

  • Mantik 14 Mayıs 2021 10:30

    2023 de seçim vardı sanirum

  • AhmetK14 Mayıs 2021 10:29

    Bakıyorum ezik ve ahmak muhalefet yine dıs mıhrakları kucumser edebıyata baslamıs, homkuren bır adamın arkasındn kosar olmuslar. O kadar ezıksınız kı, dun dalga gectıgınız adamların bugub arkasından kosuyorsunuz ve daha acısı bu zavallılıgınız ve siyasetı,dunyayı anlamama cehaletınızın farkında bıle olmadan baskalrını kucumsemeye calısıyorsunuz. He dıs guc etkısı ornegı ıstersenız: en son bıden secım konusmalarına bakarsınız. Hee dogru sız sadece halk,cumhuruyet,sozcu,krt,birgun vs seklındekı taraf medyanın dedıgıne ınanırsınız... zavallılar

  • Bir yorum14 Mayıs 2021 17:47

    Adam haklı; basiretli insanlarımız olduğu sürece  bulanık suda balık avlamaya çalışan soytarılara prim yok.  Dağılın bakiyim!

  • Emir ömer 14 Mayıs 2021 12:59

    Ahmet k RUMUZLU zerzevat hakikatten arkanızda duran medya gücünü unutmuş gibisin BIRDE şöyle yazayım sen bu yaptığın yorumu inanarak mı yaptın YOKSA görevin icabimi çünkü öyle bir yapmissinki DEVE SIDIGI ağır gelmiş olmalı 😂😂😂😂

  • Türkoğlutürk 14 Mayıs 2021 12:08

    O kadar acınası durumdasın ki görevden aldığın eski belediye başkanı yargılıyamıyorsun. Meclis araştırması açmıyorsun.

  • Ali14 Mayıs 2021 10:18

    Yalaka gazetecikte zirve

  • Dıj mihrak14 Mayıs 2021 09:28

    Acaba ne zaman dij mihraklara bağlayacaklar die bekliyordum. Selvi, onu bunu birakinda iddialarin gercek olup olmadigini araştirsin. Iktidar gidince ilk işsiz kalacak arkadaşlardan

  • FİNANSŞÖR14 Mayıs 2021 10:56

    Zaten sen askerlerin dipçikleri özlemissin.rezil adam.

  • gerçek14 Mayıs 2021 10:04

    uyan artık uyuyyan güzel  bay kemal bile dış mihrakların planı sen halen uykudamısın.boş boş konuşacagına  ülkede bu kadar hain  nsıl türedi onu araştır

  • eyup14 Mayıs 2021 09:18

    tamam simdi kim koruyor belli peki bundan once kim koruyordu bu iktidar teflon  dan daha yapışmaz onumuzdeki 30 yıl kayıp olaacak  yada en dusuk stantardlarda yasacak

  • mustafa14 Mayıs 2021 09:04

    lağım patladı pislikler ortalığa saçıldı....

  • Hehe14 Mayıs 2021 08:45

    Abulkadir selvi ne demistir okudan soylerim Dij minnaklar bizi cekemeyenler ulkeyi bolmek istyeneler turkiyenin yukselisi engellmek istyene veee enson feto ne varki bunda

  • Türkoğlutürk 14 Mayıs 2021 09:22

    Yandaş uçuyor vatandaş düşüyor, ikiside havada