BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSeçim öncesi tren kapasitelerinde artışa gidildi----

Seçim öncesi tren kapasitelerinde artışa gidildi

Seçim öncesi tren kapasitelerinde artışa gidildi
12 Mayıs 2023 - 12:35 www.finansgundem.com

Seçimler öncesinde artan yoğunluğu karşılamak üzere hızlı trenlerde 2 bin 466, ana hat trenlerde 3 bin 866 yolculuk kapasite artışı gerçekleştirildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğü’nün, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri nedeniyle artan yolcu talebini karşılamak üzere bazı tedbirler aldığını açıkladı.

Yolcu yoğunluğunun olduğu hatlara ilave hızlı trenler sefere konulurken bazı trenlerin kapasitesinde artış yapıldı. Buna göre, 13, 14 ve 15 Mayıs'ta Ankara-İstanbul (Söğütlüçeşme)-Ankara güzergahına ilave hızlı tren seferleri konuldu. İlave seferler, Ankara'dan saat 11.50'de, İstanbul'dan saat 17.10'da başlayacak.

Ayrıca, Ankara, Güney/Van Gölü, 4 Eylül Mavi ve İzmir Mavi ekspreslerine cuma, cumartesi ve pazartesi günleri için vagon ilavesi yapılarak kapasite artırıldı.

Yapılan bu düzenlemeyle, hızlı trenlerin 2 bin 466, ana hat trenlerin 3 bin 866 olmak üzere kapasitelerinde 6 bin 332 yolculuk artışa gidilmiş oldu.

Millet İttifakı liderleri 'seçim' gündemiyle bir araya geldi

 

Seçim günü hava durumu nasıl?

 

RTÜK duyurdu: Seçim yasağına uymayanlara ağır yaptırımlar uygulanacak

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)