BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSean Penn: Ukrayna bu savaşı kazanacak----

Sean Penn: Ukrayna bu savaşı kazanacak

Sean Penn: Ukrayna bu savaşı kazanacak
10 Nisan 2022 - 10:39 www.finansgundem.com

Sean Penn, ABD'de Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'e ve ülkenin Rusya'yı püskürtme çabalarına desteği artırmak için bir dizi TV programına katıldı.

Rusya’nın Ukrayna saldırıları başladığından beri Ukrayna’ya destek olan Sena Penn, bu defa da bir dizi televizyon programına katılarak ülkenin bu savaşı kazanacağını söylüyor.

Onda daha önce hiç görmediğim bir şey gördüm

Penn, son olarak MSNBC’de The Last Word With Lawrence O’Donnell’de göründü ve Ukrayna’nın kazanacağına olan inancını yeniden gösterdi. Oyuncu, halkın birliğine vurgu yaparak, “tarihte heyecan verici bir an… Birbirlerine bakıyorlar ve birlikte olduklarını söylüyorlar. Ukrayna’nın tüm çeşitliliği ile modern zamanlarda hiç görmediğimiz bir birliğe sahip olduğunu anlamalıyız” dedi.

Penn ayrıca Fox News’in Hannity programında da sunucu Sean Hannity ile savaşı tartıştı. Penn, Zelenskiy’i “Onda daha önce hiç görmediğim bir şey gördüm” diyerek övdü ve Ukrayna’nın Rusya’ya karşı nihai zaferi konusundaki inancını vurguladı: “Ukraynalıların bunu kazanacağı benim için açık. Soru, bunun bedelinin ne olduğu.”

Penn, Rus işgali başlarken bir belgesel çekmek için Ukrayna’daydı. Zelenskiy de bu konuda bir bildiri yayınlayarak şunları söylemişti: “Sean Penn bugün Ukrayna’da Ukrayna’yı destekleyenler arasında. Ülkemiz, böyle bir cesaret ve dürüstlük gösterisi için ona minnettar… Bu tür insanlar – özgürlük mücadelesini destekleyen Ukrayna’nın gerçek dostları – ne kadar çoksa, Rusya’nın bu menfur işgalini o kadar çabuk durdurabiliriz.”

Penn, Zelenskiy’nin Oscar töreninde konuşmasına izin verilmesini talep ederek, Ukrayna’yı desteklemeye devam etti, ancak bu talebi Akademi tarafından kabul edilmedi; ancak Zelenskiy, müzik endüstrisinin Oscar’ı sayılan Grammy’de seyirciye hitap etti.
(Sözcü)

Penn'den milyarderlere çağrı: 'Ukrayna için savaş uçağı alın'

Rusya'da 'Harry Potter' patlaması

Zelenskiy Batı’ya seslendi: Rusya'ya petrol ambargosu uygulayın

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)