BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSchumacher için gizli tedaviye başlandı----

Schumacher için gizli tedaviye başlandı

Schumacher için gizli tedaviye başlandı
10 Eylül 2019 - 08:23 www.finansgundem.com

Formula 1 efsanesi Michael Schumacher'in Paris'te Pompidou Hastanesi'ne yatırıldığı ve hastanede gizli bir tedaviye tabi tutulacağı bildirildi

5 yıl önce kayak yaparken kaza geçiren Formula 1 efsanesi Michael Schumacher’in Paris’te Pompidou Hastanesi’ne yatırıldığı bildirildi. 50 yaşındaki şampiyonun hastanede gizli bir tedaviye tabi tutulacağı bildirildi.

Le Parisien gazetesinin haberine göre Schumacher’e Fransız cerrah Philippe Menasche tarafından kök hücre nakli tedavisi uygulanacak.

Alpler’de geçirdiği kaza sonrası başına darbe alıp aylarca komada kalan Schumacher’in o günden bu yana görüntüleri kamuoyuna yansımadı. Bu dönemde ünlüsporcunun sağlık durumu hakkında net bilgiler almak da mümkün olmadı.

Formula 1 efsane şampiyonu Schumacher, 91 Grand Prix zaferiyle motor sporları tarihinin en başarılı pilotu ünvanını elinde bulunduruyor. İlk 2 şampiyonluğunu 1994 ve 1995’te Benetton ile alan Alman pilot, 2000-20004’de Ferrari ile 5 yıl üst üste şampiyonluk yaşamıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)