BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemScholz: Almanya ve Avrupa'da finansal kriz riski yok----

Scholz: Almanya ve Avrupa'da finansal kriz riski yok

Scholz: Almanya ve Avrupa'da finansal kriz riski yok
17 Mart 2023 - 08:00 www.finansgundem.com

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Almanya'da ve Avrupa'da bir finansal kriz ihtimalinin bulunmadığını belirterek ABD, İngiltere ve İsviçre'nin hızlı şekilde eyleme geçmelerini övdü.

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, ABD'de Silicon Valley Bank'ın batmasına ve Avrupa bankacılık sektöründeki kargaşaya karşın Almanya'da ve Avrupa'da bir finansal kriz olasılığının bulunmadığını söyledi.

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, "Ben bir tehlike görmüyorum. Parasal sistem artık 2008 finansal krizi öncesinde olduğu gibi kırılgan değil. Alman mevduat sahiplerinin tasarrufları güvencede. Sadece bankacılık sistemi büyük bir dayanıklılığa sahip olduğu ve sıkı düzenlemeler, denetim yüzünden değil, aynı zamanda bizim ekonomimizin gücü nedeniyle güvendeler" dedi.

Almanya Başbakanı, cari finansal krizin 2008 yılındaki global krizine benzeyen bir tarafı olmadığını belirtirken, son gelişmeler karşısında ABD, İngiltere ve İsviçre'nin hızlı şekilde eyleme geçmelerini övdü.

Vucic: Ohri görüşmeleri bir kader günü olmayacak

 

Lagarde: Enflasyon çok uzun süre çok yüksek kalabilir

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)