BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSchalke'yi yıkacak taktik!----

Schalke'yi yıkacak taktik!

Schalke'yi yıkacak taktik!
12 Mart 2013 - 19:58 www.finansgundem.com

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Schalke 04 deplasmanından nasıl tur vizesiyle döneceğinin planını yaptı

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim Şampiyonlar Ligi ikinci tur rövanş karşılaşması öncesi çıktığı basın toplantısında elindeki not gözlerden kaçmadı.
TÜM SİSTEM TERİM'İN ELİNDE
Schalke 04'ün tüm analizlerini döken tecrübeli teknik adam Avrupa macerasının başlangıcından bu yana yaşanan süreci de notlarına eklemiş. Galatasaray lig, Avrupa ve Türkiye Kupası'nda 3 günde bir maç oynadı. Cim-Bom bu maçlarda (5 Aralık) Braga'yı deplasmanda yenerken, ayağının tozuyla çıktığı Sivas'ta (8 Aralık) yine kazanmıştı.Sarı-kırmızılılar kupada ise evinde 1461 Trabzonspor'a elenmişti. Fatih Terim bu dev maç öncesi tüm olasıkları masaya yatırdı ve önce oyuncularına geçmişten yapılan eksiklikleri gösterdi. Sonrasında buraya nasıl geldiklerini, oyun anlayışlarının aynen devam etmesi gerektiğini söyledi.
HIZLI HÜCUMLARA DİKKAT
Yan topların zaafiyetine dikkat çeken İmparator'un Alman ekibinin hızlı hücum organizasyonlarının da üzerinde çok durdu. Huntelaar gibi bir oyuncunun olmamasının avantaj olduğunun altını çizdi. Ama bunun Schalke'nin oyun yapısını etkilemeyeceğini de sözlerine ekledi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)