BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkSberbank mesajlaşma uygulamasını kuruyor----

Sberbank mesajlaşma uygulamasını kuruyor

Sberbank mesajlaşma uygulamasını kuruyor
06 Nisan 2018 - 10:05 www.finansgundem.com

Rusya'nın en büyük kamu bankası olan Sberbank, güvenlik sebepleriyle kendi mesajlaşma ağını kuruyor

Son dönemde mesajlaşma uygulamaları etrafında yoğunlaşan güvenlik tartışmaları, büyük kurumları "kendi özel aplikasyonlarını kurmaya" yöneltiyor. Rusya'nın en büyük kamu bankası Sberbank da bu yolda adım attı. Banka, kurumsal mesajlaşma uygulaması "Dialog enterprise"ı geliştiren Dialog şirketinin çoğunluk hisselerini satın aldığını duyurdu. 

Bankadan yapılan açıklamada, "Sberbank, mesajlaşma uygulaması kullanıcılarının siber saldırılardan korunmasına yönelik teknoloji yatırımlarına devam edecek" denildi.

Vedomosti gazetesinin haberine göre, Sberbank açıklamasında, "Dialog enterprise mesajlaşma uygulaması, şirket çalışanlarının mesai saatlerinde ortak bir platformda buluşmalarını sağlıyor. Bu ürün, iş yazışmalarında tamamen diğer mesajlaşma uygulamalarının yerini alacak" şeklinde bilgi verildi.

Sberbank'ın banka içi iletişimde bu seneden itibaren Dialog enterprise'ı kullanmaya başlayacağı, bankanın müşterilerine ve iş ortaklarına da uygulamanın pazarlanacağı belirtildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)