BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSavcılıktan flaş açıklama!----

Savcılıktan flaş açıklama!

Savcılıktan flaş açıklama!
04 Nisan 2015 - 20:26 www.finansgundem.com

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın teröristler tarafından şehit edildiği olayla ilgili açıklama yaptı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Çağlayan Adalet Sarayı'nda Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın teröristler tarafından şehit edildiği olayla ilgili açıklama yaptı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, "31 Mart 2015 tarihinde teröristlerle irtibatı sağlayan emniyet görevlilerinin görüşmeleri devam etmekteyken içeriden ilk başta peşpeşe 2 el, akabinde de 16 saniye sonra peşpeşe 3 el silah sesi gelmesi üzerine operasyon ekibi hemen müdahaleye başladı. Operasyon ekibinde özel harekat ve terör şube timlerinin ortaklaşa hareket etti" denildi.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • flaş05 Nisan 2015 10:40

    flaş kısmı şudur: savcılığın 5-6 kurşun iddiasını hastane raporu 10 kurşun diyerek çürütmüştür. konu hakkında en kapsamlı bilgiye sahip olması gereken savcılığın bu şekilde beyanı kamuoyunu yanlış yönlendirme ve gerçekleri çarpıtma şüphesi uyarabilir. yani her zaman doğruyu söylemesi gereken adalet makamları acaba bazen birşeyleri gizlemek için eksik veya yanlı bilgi mi vermektedir izlenimi bırakabilir halk üzerinde. bu çok tehlikeli bir durum. adalete güven sarsılır.

  • mert05 Nisan 2015 01:17

    neresi flas bunun bi de anlayabilsek