BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSavcı Öz Emniyet'te----

Savcı Öz Emniyet'te

Savcı Öz Emniyet'te
19 Aralık 2013 - 17:28 www.finansgundem.com

Türkiye’yi sarsan rüşvet ve yolsuzluk operasyonunu yöneten savcı Zekeriya Öz İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne geldi

Türkiye’yi sarsan rüşvet ve yolsuzluk operasyonunu yöneten savcı Zekeriya Öz İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne geldi. Organize Suçlar ve Mali Şube'nin bulunduğu B bloktaki üçüncü kata çıkmadan önce gazetecilerin ‘neden geldiniz’ sorusuna Savcı Öz, ‘neden geldiğim belli değil mi cevabını verdi.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Türkiye'yi sarsan yolsuzluk operasyonunun başındaki isim, İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Zekeriya Öz, operasyonunu yürüten Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne sürpriz ziyarette bulundu. Öz, basın mensuplarının ziyaret sebebini sormaları üzerine, "Neden geldiğim belli değil mi" şeklinde yanıtladı.  

Öz'ün makam aracı, görevden alınan eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın makamının bulunduğu A Blok önünde durdu. Haberciler Çapkın'ın binadan ayrılmasını beklerken, karşılarında Öz'ü görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Kısa süreli şaşkınlığın ardından gazeteciler Öz'ü görüntüleyebilmek için birbiriyle yarıştı. Çekim izdihamı nedeniyle Öz yürümekte zorlandı.

Öz, basın mensuplarının "Neden geldiniz?" sorusuna, "Neden geldiğim belli değil mi" diyerek, operasyonu yürüten şubelerin bulunduğu B Blok'a girdi. Öz, binaya girdikten sonra asansör yerine merdivenlerden şubelere çıkmayı tercih etti.

Öz'ün, sorgulamayı yapan emniyet görevlilerinin, sorgulama yaptıkları sırada yaşadıkları bir sorun nedeniyle Öz'ü aradıkları, Öz'ün de bu sorunu aşmak için emniyete geldiği iddia edildi.
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • otr19 Aralık 2013 22:39

    savcımısın nesin yaktın bizi, kim karşı çıkıyor yolsuzluğa neden böyle sansasyon yaratacak günleri özenle seçiyonuz, başbakan yolsuzluk yapan bakanını mı koruyacak arkadaş, tamamen akp yi bitirmeye yönelik yapılan bi eylem bu ülkeye yapılan hizmeti görmek için körr olman lazım, bakanın oğlu öyle böyleyse bunu neden başbakana maal ediyosun arkadaş, cezayı mahkeme verir Ülkenizde 25 milyar TL’lik, eski rakamla 25 katrilyonluk kayba yol açan bir ekonomik deprem yaşanıyor, başbakan bu olayı televizyondan öğreniyor. İtiraz edilen budur. Yoksa yolsuzluğun üzerine hep beraber gidelim

  • fahrettin kılıç19 Aralık 2013 19:31

    sayın savcım senin gibi mert ülkesini seven insalara ihtiyacımız var yoksa namussuzlara haddini kim bildirecek

  • Malik19 Aralık 2013 19:31

    GELİŞMİŞ ÜLKELERDE ÖZEL YETKILI VEKIL YETKİSİZ SAVCI VAR MI BIZDEKI ÇALIŞMA PRENSIPLERINİN DAYANAĞI NEDIR KITABI VAR MI ÖLÇÜSÜ NE ÖRNEĞIN 1 kg : 950 gr gibi