BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSavaş mı önemli, poker mi----

Savaş mı önemli, poker mi

Savaş mı önemli, poker mi
04 Eylül 2013 - 19:22 www.finansgundem.com

Ünlü senatör, ABD Senatosu’nda büyük bir skandala imzasını attı…

ABD’nin Arizona Eyaleti’nden Cumhuriyetçi Senatör John McCain, Senato Dış İlişkiler Komitesi’nde hayati önem taşıyan Suriye müdahalesi görüşmeleri sırasında telefonunda poker oynarken yakalandı. Washington Post fotoğrafçısının yakaladığı kareler sosyal medyada büyük tepki yaratırken Senatör attığı tweetlerle herkesi daha da şaşırttı.

Üst düzey dış politika ve askeri yetkilileri Suriye’ye yapılması planlanan müdahaleyi tartışırken oyun oynadığı ortaya çıkan McCain Twitter’a, “Skandal! 3 saatten uzun süren oturumda iPhone ile oyun oynarken yakalandım – en kötüsü de kaybettim!” yazdı.
CNN’de katıldığı bir programda konuyla ilgili soru sorulması üzerine McCain, toplantılarda bazen sıkıldığını kabul etti, “Bu yüzden bu yola başvurdum” dedi. (Hürriyet Planet)
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • irfan04 Eylül 2013 20:20

    adam kendisiyle bahse girmiştir belki kazanırsam evet derim kaybedersem hayır amarikan filimlerinde kovboylar hep poker oynamazmı o da bir kovboy nede olsa esatın füzeleri abd ye yetişmezki zaten......