BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSavaş ilan etti...----

Savaş ilan etti...

Savaş ilan etti...
30 Mart 2013 - 16:16 www.finansgundem.com

Kuzey Kore, Güney Kore ve müttefiklerine savaş açtı… Asya’daki ABD üsleri hedefte

El Cezire'nin haberine göre Pyongyang yönetimine bağlı Kore Merkez haber Ajansı, "Şu andan itibaren iki Kore devleti savaş halindedir. İki devlet arasındaki sorunlar savaş protokolü çerçevesinde çözülecektir. Dışarıdan müdahale etmek isteyen ülke ya da uluslararası kurumlara aynı protokolle yanıt verilecektir" duyurusunda bulundu.
Kuzey Kore'nin elindeki füzelerin ABD anakarasını vurma kapasitesine sahip olduğu sanılmıyor. Ancak Kuzey Kore, mevcut füzeleriyle, ABD'nin bölgedeki (Güney Kore ve Japonya) askeri üslerini vurabilir. 
 
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • avcı31 Mart 2013 19:39

    şov yapıyor bundan bir maydonoz olmaz.

  • TEMBEL. hasbi.30 Mart 2013 21:56

    Birisinin çıkıpta ABD ye dur demesi lazımdı bu çocuk kendine değilde arkasındaki güç olan ÇİN vede sovyetler birliği.boşuna ABD ya kafa tutmazbu çocuk.K. kore şangay projesi içerisinde yer almaktadır dikkatinizi çekerim.şangay projesinin içinde kimler var önce onlarıöğrenin .ve şuanda arkalarında çok büyük güçvar.

  • volt.amper30 Mart 2013 19:51

    Yanındaki asker 15 yaşındaki çocuk gibi yahu.Kendiside çok genç.Halkı açlıktan kırılıyor kendisi nükleer silahla savaşla uğraşıyor.Oyuncak sanıyor bu işleri heralde.Dürbünle nereye bakıyor bilmiyorum ama abd yukardan saç tellerini sayıyordur şimdi eminim

  • cellat30 Mart 2013 17:42

    Dünkü velet elindeki iki nükleer silahıyla dünyaya kafa tutuyor devletin başına çocuk geçerse daha neler görüp duyacaz kim bilir.Aslında benim farklı bir görüşüm var saçma gelebilir size şimdi biliyosunuz samsung günek kore malıdır apple ise amerikandır. şu dönemlerde samsung appleyi geçti geçiyor durumu yaşıyor.böyle bir durumda apple son derece zarara uğrayacak amerikaya para az gidecek bu durumda amerikan yönetimi güney koreye hayalet uçak göndererek her an savaş çıkabilir görüntüsü verdi tüm dünyaya böylesi bir durumda samsungu bitirir eski haline dönmesi onlarca yıl alır.Şimdiden insanların 'samsungu alma bak savaş çıkabilir'imajı verilerek tekrar applenin ön planda tutulması sağlanıyor olabilir.Bütün bunlar bir telefon için mi demeyin nihayetinde 600 milyar dolarlık piyasa değeri var bu bir yana belki applenin devlet içinde çok dünya açısından çok stratejik bir yeri de olabilir bu sadece benim olaya farklı bakış açımdır.

  • hasbi çalışkan30 Mart 2013 16:33

    demekki her kuşun eti yenilmezmiş.