BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSarıgül’ün yeni seçim vaadi----

Sarıgül’ün yeni seçim vaadi

Sarıgül’ün yeni seçim vaadi
26 Şubat 2014 - 16:35 www.finansgundem.com

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Bağcılar’da vatandaşlara hitap etti. Sarıgül, çocuğu olmayan ailelere tüp bebek müjdesi

Şişli Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, yerel seçim kampanyalarına devam ediyor. Bağcılar’da esnafı ziyaret eden Mustafa Sarıgül Bağcılar Meydanı’nda vatandaşlara hitap etti.

Necmettin Erbakan’ın Bağcılar’a emek verdiğini dile getiren Mustafa Sarıgül, yaptığı konuşmada, “Erbakan hoca Bağcılar’ı pilot bölge olarak seçmişti, yoğun bir çalışma yapmıştı. Allah’ım Erbakan Hoca’ya gani gani rahmet eylesin. Prof. Necmettin Erbakan olmasaydı bugünkü iktidar olmazdı, Bağcılar olmazdı” dedi.

Başkan seçildiği takdirde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde çalışanları işten çıkartacağına dair iddiaları yalanlayan Mustafa Sarıgül, “Ben Anavatan Partili bir belediyeden Şişli Belediyesi’ni devraldım. Mustafa Sarıgül siyasi düşüncesinden, verdiği oydan dolayı hiçbir çalışan arkadaşımızın ne Bağcılar’da ne İstanbul’da aşıyla, işiyle oynamaz” diye konuştu.


SARIGÜL’DEN ÇOCUKSUZ AİLERE “TÜP BEBEK” MÜJDESİ

Vatandaşlara çocuklarıyla birlikte hayırlı ömürler dileyen Mustafa Sarıgül, çocuğu olamayan annelere tüp bebek müjdesi verdi. Sarıgül, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni aldığımız andan itibaren özellikle çocuğu olmayan anneler ve aileler için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde tüp bebeği geliştireceğim. Milyar dolarlık bütçeler var. Oradan tüp bebeğe de özellikle bütçe ayıracağım” şeklinde konuştu.


“CAMİLERİN BAKIMI ÜCRETSİZ OLACAK”

İstanbul’da ibadethanelerin bakımlarını ücretsiz yapacaklarını belirten Sarıgül, “İstanbul’da bütün camilerin bakımlarını, onarımlarını yurttaşlarımızdan bir tek kuruş para almadan Şişli’de yaptığımız gibi yapacağız. Camiler de, cemevleri de bizim” ifadelerini kullandı.
İstanbul’da kin ve nefret dönemini sona erdireceklerini ifade eden Sarıgül, “İstanbul yolu şefkat, huzur, birlik ve beraberlik yolu olacak” dedi.
Mustafa Sarıgül, daha sonra Bağcılar’da esnafı ziyaret etti.
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali27 Şubat 2014 08:54

    tek çare Sarıgül...

  • tayfur26 Şubat 2014 18:24

    Neden istanbul içi ulaşımlarda indirime gideceğiz diye bir kelime çıkmıyo ağzınızdan,tüp bebek olayından dahamı zor geliyo

  • murat26 Şubat 2014 18:20

    siz bulunduğunuz bölgedeki ve ülkenizdeki aç acıktaki insanları doyurun binlerce işsize çözüm bulun iş alanları açın varsın tüp bebek ondan sonra gelsin millet karnını doyuramıyo gelecek tüp bebeğe nasıl bakıp yetişdirsin.

  • kenan26 Şubat 2014 17:59

    Kimse kusura bakmasın artık millet yemiyor bunları yüzler çok tanıdık biraz yüzleri değiştirin.

  • Kenan26 Şubat 2014 17:50

    Bu vaatleri Vermeden Evvel chp den niye ihraç edilip de törenle geri alındın sen onun hesabını ver millete.

  • thunderbird26 Şubat 2014 17:01

    Kimin parasıyla bedava yapıyorsunuz. Yaptığınız her haracama bu ülkenin vatandaşlarının ödediği vergilerden. Defalarca bozup yaptığınız kaldırımlar ve yollar , usulsüz verdiğiniz ihaleler. Birileri zengin olup bu bedellerle lüks alman arabaları , lüks italyan yatları alıyor. yazık yazık...