BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSarıgül tehdit etti----

Sarıgül tehdit etti

Sarıgül tehdit etti
16 Şubat 2014 - 20:37 www.finansgundem.com

CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, afişlerini AK Partililer tarafından kaldırıldığını öne sürdü

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, CHP'nin aday broşür ve afişlerinin AK Partili belediyeler tarafından kaldırıldığını iddia ederek, afişleri kesenlere İstanbul'u dar getireceğini söyledi.

Şişli Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Sultanbeyli'de vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafı ziyaret eden Başkan Adayı Sarıgül, kendisini karşılayan vatandaşlara hitap etti.

ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR SİZE SÜRE...

CHP aday broşürlerinin AK Partili yönetimler tarafından kaldırıldığını iddia eden Mustafa Sarıgül, “Buradan Sultanbeyli Belediye Başkanı'na, AK Parti'ye sesleniyorum. Benim adamların afişlerini, broşürlerini 15 dakika sonra kesiyorsunuz. Çarşamba gününe kadar size süre, onları takip edeceğim. Çarşamba gününden sonra sizin afişleriniz neredeyse, onun yanına bizim adaylarımızın afişleri asılacak. Şayet o afişleri keserseniz Sultanbeyli'yi ve İstanbul'u da size dar getiririm” dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)