BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSarıgül partilileri huzursuz etti----

Sarıgül partilileri huzursuz etti

Sarıgül partilileri huzursuz etti
07 Aralık 2013 - 20:00 www.finansgundem.com

Ankara kulislerinde CHP PM'de Sarıgül'ün adaylık oylamasının sancılı olabileceği kulislerde konuşuluyor

CHP'de, yaklaşan yerel seçimler öncesi özel önem verilen İstanbul'da partinin adayları yavaş yavaş netleşiyor. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, yarın Zeytinburnu'nda düzenleyeceği mitingle resmen aday adaylığını ilan edecek. Sarıgül'ün aday adaylığını ilan etmesinin ardından 11 ya da 18 Aralık tarihli Merkez Yönetim Kurulu toplantısında partinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının Sarıgül olduğu karara bağlanacak ve Sarıgül'ün adaylık dosyası görüşülmek üzere 22 Aralık tarihli Parti Meclisi toplantısına gelecek.

PM'de sancılı oylama olabilir

30 Mart 2014'te yapılması öngörülen yerel seçimlere özel önem yükleyen ve özellikle İstanbul'un kazanılması noktasında çalışmalarına ağırlık veren CHP'de aday belirleme sürecinde sona yaklaşılıyor. Sarıgül'ü yarın Zeytinburnu'nda katılacağı etkinlikle adaylığını açıklaması öngörülüyor. Aday adaylığının ilanının ardından partinin İstanbul için son kamuoyu yoklamasının yapılması bekleniyor. Sarıgül'ün adaylığının PM'ye sunulması için 11 ya da 18 Aralık tarihli MYK toplantısında karar çıkması öngörülürken, 22 Aralık tarihli PM'de Sarıgül'ün adaylığının kesinleşmesi bekleniyor. 8 Kasım tarihli PM toplantısında 10 ret, 44 kabul oyuyla partiye dönen Sarıgül'ün adaylık oylamasının da sancılı olabileceği kulislerde konuşuluyor.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)