BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSaray'dan kritik terör açıklaması!----

Saray'dan kritik terör açıklaması!

Saray'dan kritik terör açıklaması!
15 Eylül 2015 - 13:41 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın önemli açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın son dönemlerde artan terör olayları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
 
Kalın'ın açıklamalarından önemli satırbaşları...
 
Devletimiz ilgili bütün kurumlarıyla yoğun bir mücadele vermektedir. Sokak çatışmalarına yönelmek, toplumu bölmek sadece ve sadece terör örgütünü sevindirir. Toplumuzun büyük bir sağduyu içerisinde hareket etmesini temenni ediyoruz.
 
Bu ülke coğrafyasındaki her vatandaşımızın özgür, refah bir hayat yaşaması için mücadele veriyoruz.
 
Terör örgütünün Cizre gibi yaptığı girişimlere hiçbir demokratik ülkede müsama gösterilemez. Güvenlik birimlerimiz de bu konuyla ilgili kararlı bir mücadele vermiştir.
 
Burada yaşananlarla ilgili yerel ve uluslararası basında abartılı haberler yapıldığını görüyoruz. Belirtmeliyim ki güvenlik güçlerimiz ne yapması gerektiyse yapmıştır.
 
ANKARA'DAKİ YÜRÜYÜŞ SEVİNDİRİCİ BİR GELİŞMEDİR"
 
Vatandaşlarımızın, STK'ların Türkiye'nin her tarafında sağduyu ile hareket etmesi önem taşıyor. Perşembe günü Ankara'da yapılacak yürüyüş, sevindirici bir gelişmedir. Pazar günü de STK'lar İstanbul'da büyük bir miting düzenleyecek bilgisi var. Buradan da barış ve dostluk mesajları verilecek.
 
"TERÖRÜ ŞİRİN GÖSTERMEK TERÖR GİBİ BİR SUÇTUR"
 
Terör propagandası yapmak, terörü şirin göstermek terör gibi bir suçtur. Ülkemizde de uluslararası basında da basın özgürlüğünün kısıtlandığı konusunda haberler yapılıyor. Bu konuya açıklık getirmek gerekiyor. Bir çok AB ülkesinde terör propagandası yapan kişilerle ilgili bir yasa çıkartıldı.
 
"TÜRKİYE İNSANLIĞIN YÜZÜNÜ AĞARTIYOR"
 
Avrupa'nın mülteci krizini çözme yolunda adım atacağına olan ümidimizi koruyoruz. Türkiye mültecileri ülkesinde ağırlamak suretiyle insanlığın yüzünü ağartıyor. Nüfusu 500 milyonu aşan Avrupa hala 10 bin mülteciyi alıp almamayı tartışıyor.
 
"İSRAİL ŞUANDA ATEŞLE OYNUYOR"
 
İsrail askerlerinin kirli postallarıyla Mescid-i Aksa'ya girmesini kınıyoruz. İsrail şu anda ateşle oynuyor, Mescid-i Aksa bütün Müslümanların kutsal toprağıdır. İşgal ve ihlal politikalarını kınıyor, İsrail'e yönetimine saldırılarını durdurması çağrısı yapıyoruz.
 
"YABANCI SAVAŞÇILAR MESELESİ..."
 
Türkiye-Suriye sınırında terörden arındırılmış bölgeler kurma çalışmalarımız devam etmektedir. Yabancı savaşçılar meselesinde herkesin üzerine sorumluluk düşmektedir. Bütün sorumluluğu Türkiye'ye yıkmak kabul edilemez.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)