BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞanlıurfa'da tehlikeli gerginlik----

Şanlıurfa'da tehlikeli gerginlik

Şanlıurfa'da tehlikeli gerginlik
27 Mart 2017 - 06:03 www.finansgundem.com

Şanlıurfa'da, polise mukavemet gösteren ve vatandaşların Suriyeli sanarak tepki gösterdiği genç, polis tarafından linç edilmekten kurtarıldı

Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye ilçesindeki Haşimiye Meydanı'nda, sözlü tartışmanın ardından kız arkadaşına fiili saldırıda bulunmak isteyen Mehmet K'ya, bölgedeki polis ekipleri müdahale etti.

Polise mukavemet gösteren Mehmet K'yı Suriyeli zanneden çevredeki vatandaşlar, bu kişiyi linç etmek istedi. Polis ekipleri tarafından kalabalıktan yaklaşık yarım saat sonra Mehmet K, kalabalığın sakinleştirilmesi için bölgede bulunan bir fırına götürüldü.

Olayın duyulmasının ardından bölgeye toplanan çok sayıda kişi Mehmet K'ya tepki gösterdi.

Kalabalık dağılıncaya kadar fırında tutulan Mehmet K, alınan geniş güvenlik önlemlerinin ardından zırhlı çevik kuvvet minibüsüne bindirilerek emniyete götürüldü.

Öte yandan emniyet yetkilileri, olayın ardından bazı sosyal medya hesapları üzerinden Suriyelilere karşı provakatif paylaşımlarda bulunulduğunu belirterek, vatandaşlardan söz konusu paylaşımlara itibar etmemesi uyarısında bulundu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)