BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞanlıurfa'da sağanak hayatı felç etti! Vatandaşlar mahsur kaldı----

Şanlıurfa'da sağanak hayatı felç etti! Vatandaşlar mahsur kaldı

Şanlıurfa'da sağanak hayatı felç etti! Vatandaşlar mahsur kaldı
27 Mart 2023 - 05:25 www.finansgundem.com

Şanlıurfa'da gece saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle bazı evleri su bastı. Mahsur kalan vatandaşlar, belediye ekipleri tarafından kepçeyle kurtarıldı


Şanlıurfa'da etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Kent merkezinde dün öğle saatlerinde gök gürültülü sağanak başladı.

Yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, bazı küçük derelerde taşkın meydana geldi. Sağanağa hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar ile sürücüler trafikte ilerlemekte zorlandı. Belediye ekipleri, kent merkezinde çalışma yaptı.

VALİLİKTEN UYARI

Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada, ekiplerin tamamının sahada olduğu vurgulanarak, "Gelen ihbarlar, ekiplerimiz tarafından titizlikle takip edilmektedir. Can ve mal güvenliği açısından vatandaşlarımızın tedbirli olmaları önem arz etmektedir." ifadelerine yer verildi.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de kentte 15 Mart'taki sel felaketinde taşan Sırrın ile Cavsak derelerinde incelemelerde bulundu.

BAZI VATANDAŞLAR EVLERİNDEN KEPÇEYLE ÇIKARILDI

Merkez Eyyübiye ilçesine bağlı Eyyüpnebi ve Muradiye Mahallesi'nde giriş katlarda bulunan bazı evleri su bastı. Belediye ekipleri, evinde mahsur kalan bazı vatandaşları kepçeyle bulundukları yerden çıkardı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ekiplerin çalışmasını sahada koordine etti. Başkan Kuş, selden olumsuz etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunarak, ihtiyaçların giderilmesi için ilgili birimlere talimat verdi.

Sağanak yağış, gece boyunca da etkili oldu.

'Asrın Felaketi'nden sonra 4 ilde dersler başlıyor

 

Meteoroloji'den fırtına uyarısı!

 

Hatay'da 3,8 büyüklüğünde deprem

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)