BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem4 ilde eğitim kademeli olarak başlayacak----

4 ilde eğitim kademeli olarak başlayacak

4 ilde eğitim kademeli olarak başlayacak
21 Mart 2023 - 08:34 www.finansgundem.com

Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya ve Hatay'ın bazı ilçelerinde 27 Mart'tan itibaren kademeli şekilde eğitime başlanacak.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Hatay’da Genel Durum Sunum ve Değerlendirme Toplantısının ardından Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Koordinasyon Merkezi’nde açıklamalarda bulundu.

Bakan Özer, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya'nın bazı ilçelerinde Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında sağlam raporu verilen okullarda yüz yüze eğitimin başlayacağını duyurdu.

Bakan Özer'in açıklamaları şöyle:

“Eğitim-öğretimi sadece Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca sağlam raporu verilen okullarımızda gerçekleştireceğiz.

Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya illerimizin bazı ilçelerinde 27 Mart itibarıyla yüz yüze eğitim başlayacak. Sadece sağlam raporu verilen okullarda eğitim başlayacak.

6 ilimizde olduğu gibi merkez ilçelerin tamamında değil, hayatın normalleştiği ilçelerde başlamak üzere inşallah eğitim öğretime başlayacağız.

4 ilde Milli Eğitim Bakanlığı olarak 10 ilimizde eğitimler başlamış olmasına rağmen çocuklarımızı yalnız bırakmamak üzere çadırlarda yalnız bırakmadık. 1793 çadır ve konteyner ve prefabrik okulda eğitim öğretim devam ediyor.

Malatya'da Arapgir, Arguvan, Kale, Pütürge, Yazıhan, Darende ve Hekimhan ilçeleri, Adıyaman'da Kahta, Gerger, Sincik ve Samsat ilçeleri, Kahramanmaraş'ta Andırın ve Ekinözü ilçeleri, Hatay'da Yayladağ, Altınözü, Erzin, Reyhanlı, Payas, Dörtyol ve Arsus ilçelerinde eğitim öğretim başlıyor.”

Deprem bölgesindeki o illerde okul kantinlerinden kira alınmayacak

 

Deprem bölgesindeki halk eğitim kurslarına yoğun ilgi

 

Rize'de depremzede çocuklara 'Formulaz'lı moral

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)