BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSanayici ve bankacılar pistte----

Sanayici ve bankacılar pistte

Sanayici ve bankacılar pistte
11 Kasım 2015 - 09:50 www.finansgundem.com

Türkiye’nin en büyük ‘beton santralı’ üreticilerinden Elkon’un sahibi Mustafa Alpagut önceki akşam ‘sanatta ve sanayide 40. yılını’ kutladı

Uzun yıllar İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) ve Çerkezköy OSB’nin yönetim kurulu üyeliğini yapan Alpagut’un davetine çok sayıda sanayici ve bankacı katıldı. Alpagut; 1970’lerde Nilüfer, Banu, Lale Belkıs, Ayten Alpman, Semra Ersoylu, Ömür Göksel, Ayla Dikmen, Selçuk Ural, Ferdi Özbeğen gibi pek çok şarkıcıyı zirveye taşıyan şarkıların bestecisi. Yakın zamanda çıkan ‘12 bestesinin yer aldığı’ müzik albümündeki şarkılar sanayicileri bir anda gençlik yıllarına götürdü. Salim Dündar, Ercan Turgut, Coşkun Demir, Ümit Besen, Grup Gündoğarken ve Neslihan da, bu albümde seslendirdikleri şarkıları sahnede onlar için söyledi.

HEPSİ PİSTE ÇIKTI

Hürriyet'in haberine göre, gecenin ilerleyen saatlerinde; Ümit Besen ve Neslihan konukları ayrıca coşturdu. Ümit Besen sahne alınca Alpagut’un daveti üzerine İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı İsmail Gülle, Çerkezköy OSB Başkanı Eyüp Sözdirler, İSTOÇ Başkanı Nahit Kemalbay ile Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, eşleriyle birlikte dansa kalktı.

Sermayesi besteleriydi

ELKON Beton Santralları Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Alpagut’un, ‘Alma Alma Yanakları Al gibi’, ‘Aşkın Mapushane’, ‘Nem Kaldı’, ‘Hatıra Defteri’, ‘Satmışım Anasını Ben Bu Dünyanın’, ‘Dertlerimi Zincir Yaptım’ gibi klasikleşmiş besteleri bulunuyor. Erzurum doğumlu Alpagut, İTÜ Makine Mühendisliğini bitirdikten sonra hem beste yaptı hem de genç bir mühendis olarak çalışmaya başladı. Bestelerinden elde ettiği paraları biriktirerek 35 bin lira sermaye ile kendi şirketini kurmayı başardı. Elkon halen Çerkezköy’deki tesislerinde üretim yapıyor ve tamamına yakını ihracattan olmak üzere 50 milyon dolar ciro ile 450 kişilik istihdama sahip.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)