BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSanayi ciro endeksi açıklanıyor----

Sanayi ciro endeksi açıklanıyor

Sanayi ciro endeksi açıklanıyor
13 Kasım 2013 - 00:34 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, bireysel emeklilik sisteminin 10. yılı dolayısıyla basın toplantısı düzenleyecek.

Evrensel Aşura Matemi Merasimi... - TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halkalı'da Evrensel Aşura Matem Merasimi'ne katılacak.(İstanbul/10.00)
TBMM Başkanı Çiçek, Sırbistan'ın Ankara Büyükelçisi Danilo Vucetic'i kabul edecek,(TBMM/17.00)

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev Ankara'da... - Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Türkiye-Azerbaycan Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey 3. Toplantısı, Başbakanlık Merkez Bina'da gerçekleştirilecek. - Aliyev ve Erdoğan, daha sonra ortak basın toplantısı yapacak. - Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanı Aliyev ve eşi onuruna AK Parti Genel Merkezi'nde öğle yemeği verecek. (Ankara/10.00/11.50/13.00)

Başbakan Erdoğan, Başbakanlık Resmi Konut'ta Yargıtay Başkanı Ali Alkan'ı kabul edecek.(Ankara/15.30)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Pakistanlı senatörler ile "Freedom House" temsilcilerini genel merkezde ayrı ayrı kabul edecek. (Ankara/17.30/18.15)
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, bireysel emeklilik sisteminin 10. yılı dolayısıyla basın toplantısı düzenleyecek. (İstanbul/10.00)

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Haiyan tayfununun en büyük zararı verdiği Tacloban kentinde incelemelerde bulunacak. (Filipinler)

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Thorbjorn Jagland, AİHM Başkanı Dean Spielmann ve Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Genel Sekreteri Wojciech Sawicki ile görüşecek. - Ergin, Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Jagland'ın onuruna vereceği akşam yemeğine katılacak. (Strasbourg)

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Amerikan düşünce kuruluşu Freedom House Başkanı David J. Kramer'i kabul edecek. (Ankara/11.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Azerbaycan Çalışma ve Halkın Sosyal Koruması Bakanı Selim Müslümov ile görüşecek. (Ankara/10.00)

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Cibuti Sağlık Bakanı Kassım İssak Osman ve beraberindeki heyetle görüşecek. Görüşmenin ardından iki Bakan ortak basın toplantısı düzenleyecek.  (Ankara/12.00)

TBMM Genel Kurulu'nda, kadın milletvekillerinin çalışmalara pantolonla katılabilmesine imkan tanıyan İçtüzük değişikliği teklifi görüşülecek. (14.00)

Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Kalkınma Bakanlığının 2014 yılı bütçeleri ele alınacak. (10.00)

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Fransız Parlamentosu'nda konferansa katılacak.(Paris)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, Beşinci Şehircilik Konferansı ve Çalıştayı'na katılacak. (Ankara/14.00)


Merkez Bankası eylül ayı ödemeler dengesi istatistiklerini açıklayacak. (Ankara/10.00)

Türkiye İstatistik Kurumu, eylül ayı sanayi ciro endeksini açıklayacak. (Ankara/10.00)

 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)