BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSanal eğitim sağlayan şirket rekor fiyata satıldı----

Sanal eğitim sağlayan şirket rekor fiyata satıldı

Sanal eğitim sağlayan şirket rekor fiyata satıldı
14 Aralık 2020 - 08:27 www.finansgundem.com

Pandemi sürecinde yazılım ve teknoloji şirketleri rekor fiyatlara el değiştirmeye başladı. Son olarak sanal eğitim sağlayan yazılım şirketi satıldı. Vista Equity, Pluralsight'ı 3,5 milyar dolar değer biçti.

Özel sermaye şirketi Vista Equity, çalışanlara eğitmen liderliğinde sanal eğitim sağlayan ABD merkezli yazılım şirketini 3,5 milyar dolar olarak değerleyen, tamamı nakit bir anlaşmayla Pluralsight Inc'i satın alacağını açıkladı.

Vista'nın amiral gemisi fonunun eş başkanı ve kıdemli genel müdürü Monti Saroya, "Yetenekli yazılım mühendislerine olan talebin arzı geride bırakmaya devam ettiğini ilk elden gördük ve tüm sektörlerde ve etkileşimlerde hibrit bir çevrimiçi-çevrimdışı dünyaya geçerken, iş dünyası liderlerinin teknolojik inovasyonun iş başarısı için kritik önem taşıdığını kabul etmesiyle bu eğilimin devam etmesini bekliyoruz." açıklamasını yaptı.

Silicon Slopes-Utah merkezli Pluralsight, kurslar ve analitik hizmetleri sunmaya yardımcı olan Skills and Flow ürün grupları aracılığıyla şirketlere yazılım satıyor.

Gelecek, yazılım ve yapay zekada

 

Bakan Albayrak'tan yerli yazılımcı projesiyle ilgili açıklama

 

Yazılım sektöründe 1.5 milyar dolarlık görüşme

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)