BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiSamsung plastikten vazgeçmiyor!----

Samsung plastikten vazgeçmiyor!

Samsung plastikten vazgeçmiyor!
07 Mart 2013 - 11:19 www.finansgundem.com

Samsung’un verdiği en son bilgi, Galaxy S 4’te eski modellerde olduğu gibi plastikten vazgeçilmeyeceği...

Samsung’un Galaxy S serisindeki yeni telefonunu sunmasına sayılı günler kalmışken, cihazın sahip olacağı özellikler de yavaşça beliriyor.

Telefon üreticileri ürünlerinde kullandıkları materyal seçeneklerini değiştirirken, Samsung plastiğe bağımlı estetik bir tasarım anlayışını sürdüreceğini belirtti.

CNET’e konuşan Samsung mobil biriminin başkan yardımcısı Y.H. Lee, cam, alüminyum ve polikarbonat gibi yeni materyaller deneyen rakiplerinin aksine, S serisinde plastiğin kullanılmaya devam edeceğini ifade etti.

PLASTİK KULLANILMASININ ASIL SEBEBİ

Lee, ‘telefonlarında kullandıkları materyalleri belirlerken sadece estetik tasarıma bakmadıklarını, aynı zamanda ürünü kısa zamanda etkin bir şekilde üretmelerini sağlayacakları materyali seçtiklerini’ belirtti. Lee, “Çok fazla üretim yapmamız gerektiğini biliyoruz” diyerek ‘plastik stratejisinin bir diğer sebebini ortaya koydu.

HANGİ KASA DAHA GÜZEL?

Lee, CNET’e yaptığı açıklamada plastik dış kaplamanın sunduğu diğer özelliklere değindi. Galaxy S serisinin plastik sayesinde daha uzun ömürlü olduğunu belirten Lee, aynı zamanda batarya değiştirmenin çok daha kolaylaştığını söyledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)