BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporŞampiyonlar Ligi gecesinde tam 10 gol----

Şampiyonlar Ligi gecesinde tam 10 gol

Şampiyonlar Ligi gecesinde tam 10 gol
16 Şubat 2017 - 01:02 www.finansgundem.com

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16'da oynanan gecenin iki maçında toplam 10 gol atıldı. Bayern Münih, Arsenal'li 5-1, Real Madrid de Napoli'yi 3-1 mağlup etti

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu 1. maçında Bayern Münih sahasında Arsenal'i konuk etti. Almanya ekibi Bayern, İngiliz temsilcisi Arsenal'i Şampiyonlar Ligi son 16 turu 1.maçında 5-1 mağlup etti ve rövanş maçı öncesi büyük avantaj elde etti.

Bayern Münih'e galibiyeti getiren golleri 11. dakikada Robben, 53. dakikada Robert Lewandowski, 56. ve 63. dakikalarda Thiago Alcantara, 88. dakikada ise Thomas Müller kaydetti. Konuk ekip Arsenal'in tek golünü ise yıldız golcü Alexis Sanchez kaydetti.

Arsenal’i dağıtan Bayern Münih, 7 Mart Salı günü Emirates’te oynanacak rövanş maçı öncesinde çeyrek final için büyük avantaj elde etti.

REAL MADRİD SONRADAN AÇILDI!

Gecenin diğer maçında ise Real Madrid ile Napoli karşı karşıya geldi. Santiago Bernabeu'da oynanan mücadelede gol perdesi, 8. dakikada Lorenzo Insigne'nin golüyle açıldı. 18. dakikada Benzama mücadeleye eşitliği getirdi ve ilk yarı 1-1'lik eşitlikle son buldu.

İkinci yarıya her iki takım da aynı 11'lerle başladılar.... 49. dakikada ev sahibi Madrid'de Toni Kroos, takımını 2-1 öne taşıdı. 54'te Carlos Casemiro, attığı golle 90 dakikanın skorunu belirledi.

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi 2. Tur mücadelesinin ilk ayağında evinde Napoli'yi 3-1 mağlup ederek rövanş öncesi önemli bir avantaj elde etti.

İki takım 7 Mart Salı günü İtalya’da San Paolo Stadı’nda karşılaşacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)