BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSakarya'da Suriyeliler ile vatandaşlar arasında kavga----

Sakarya'da Suriyeliler ile vatandaşlar arasında kavga

Sakarya'da Suriyeliler ile vatandaşlar arasında kavga
16 Haziran 2017 - 03:19 www.finansgundem.com

Hendek ilçesinde sabah saatlerinde Suriyeli işçiler ile vatandaşlar arasında çıkan kavga gece saatlerinde de devam etti. İlçede gerginliğin sürmesi üzerine çok sayıda jandarma ve çevik kuvvet ekibi ilçede görevlendirildi

Sakarya'nın Hendek ilçesinde sabah saatlerinde 2. Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir fabrikada Suriyeli genç ile fabrika bölüm sorumlusu arasında bir tartışma çıktı. Tartışma sonrasında Suriyeli genç yanında getirdiği 10 arkadaşı ile bölüm sorumlusunun otomobiline taşlı ve sopalı saldırı düzenledi.

Meydana gelen olayda 2 kişi yaralanarak Hendek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaşanan gerginlik sonrası olay gece saatlerinde ilçe merkezinde de devam etti. Hendekli grup ile Suriyeliler arasındaki gerginlik saatler ilerledikçe büyüdü. Olayların sürmesi üzerine Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet ekipleri ve çok sayıda polis ilçe merkezinde güvenlik önlemi aldı.

YÜZLERCE KİŞİ DARP ETTİ... EVLERE GİRDİ

Hendek ilçe merkezinde toplanan yüzlerce kişi gece saatlerinde yoldan geçen 6 Suriyeli sığınmacıyı darp etti. Ardından Suriyeli ailelerin kaldığı evlere yönelen kalabalık 3 eve zorla girerek içeride bulunanları darp etti.

KAVGALAR SÜRÜYOR

Ekiplerin sabaha kadar ilçe merkezinde devriye atacağı öğrenildi.

Yaşanan olayların içinde olduğunu söyleyen Emre Susuz isimli şahıs ise çok sayıda Suriyeli sığınmacıyı dövdüklerini pervasızca anlattı: “Sanayide Suriyeliler kavga çıkartmışlar, otomobillere saldırmışlar. Kadınlara da laf atıyorlarmış. Bizde bundan dolayı toplandık baya kişi, Suriyelileri gördüğümüz yerde dövdük. Burada mezbahane denilen bir yer var, oraya geçtik orada da çok sayıda Suriyeli dövdük. Daha sonrasında Hendek Meydanına geldik. Olaylar esnasında polisler geldi, jopla müdahale etti. 1-2 kişinin olay esnasında gözaltına alındığını duydum. Jandarma ve Çevik Kuvvet ekipleri geldi. Beklemeye devam ediyoruz."

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nasrettin Hoca ve Timur'un Filleri16 Haziran 2017 09:24

    Bunu siz istediniz Sakarya halkı. Yapmış olduğunuz icraatlarla adeta "bize gelin - bize gelin" dediniz. Onlarda davete icap edip geldiler. Araplar 5 er çocuk doğurur. Bundan 15 yıl sonra 20 milyon olacaklar. Ve bizden toprak isteyecekler.

  • Muhacir ensar16 Haziran 2017 08:16

    Biz ensarız demiş birisi. hadi ordan, siz ensar olabilirsiniz ama biz değiliz. erkek çocuklarına ne yaptıklarını gördük Ensarin. Şaka bi yana, kendi yurdunda haksız ve sucsuz yere mahkeme kararıyla işten atılan 150000 den fazla kimse varken hala ensar muhacir tartışması yapmsk abestir.

  • Hurdacı 16 Haziran 2017 07:22

    Ülkesinde kalıp savaşmayan benim ülkemde hır gür çıkarıyor. Biraz yerini bilmek lazım ama adamlar yavuz hırsız misali

  • yılmaz16 Haziran 2017 06:10

    onlar muhacir biz ensar..muhacirlere dokunmayalım..

  • Mustafa kasap 16 Haziran 2017 04:21

    Bunlarada alışıcaz başımızdakileri taktir edelim tüm Suriye'yi getirsinler yakında meclisede girerler bunlara kapı açanları kapı dışarı ancak bunlar atar yoksa ülkenin parçalanması yakındır.