BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSağlık Bakanı Koca uyardı! Maskenizi sizi koruyacak şekilde kullanın----

Sağlık Bakanı Koca uyardı! Maskenizi sizi koruyacak şekilde kullanın

Sağlık Bakanı Koca uyardı! Maskenizi sizi koruyacak şekilde kullanın
14 Kasım 2020 - 12:56 www.finansgundem.com

Sağlık Bakanı Koca, maskesini burnu açıkta bırakacak şekilde kullananları, "Maskenizi sizi koruyacak şekilde kullanın." şeklinde uyardı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, burnun altına indirilmiş maskenin yarısı kesilmiş maskeden farkı olmadığını belirterek şunları kaydetti:

"Maskenizi burnu açıkta bırakacak şekilde takarsanız, bir yarısını kullanmış olursunuz. Koronavirüs ağızdan daha çok burun yoluyla nefes alıp verirken bulaşıyor. Maskenizi sizi koruyacak şekilde kullanın."

 

Bakan Koca uyardı: Hastalık yayılıyor

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dr15 Kasım 2020 11:33

    Maske ve hijyen tam çözüm değil hala anlayamadılar... asıl sıkıntı mesafe...olmsı gereken asgari 2 metre ama bu ulaşım şartlarında imkansız. İşe gitmesi gerekmeyip evden çalışabilir olanlar evden çalışmak zorunda. Bunu anlayabilen bu ülkede üst düzey insan hiç var mı? Bu kapitalist düzende işler patronlara göre düzenlendiğinden pek çok insan yakalandı bu illete...darısı önlem almayanlarla, sözde korkusuzlara diyoruz. Denmez ama onlar bunu zorla hak etmek istiyorlar.